Отидете към основна версия

19 103 45

Най-дългият Mercedes-Benz E-Klasse

  • mercedes-benz-
  • binz-
  • e-klasse

 

Компанията Binz е известна сред авто познавачите с удължените си лимузини. Още миналата година майсторите на Binz предсатвиха доста дълъг вариант на новата E-Klasse на Mercedes-Benz, но сега изненадаха автомобилната общественост с една още по-нестандартна версия - удължена E-Klasse комби със спортен интериор.
Въпросният екземпляр е направен на базата на стандартна E250 CDI, но след удължаването на универсала той се е сдобил с ярко оранжев цвят и подчертано спортен салон. В дългото 5.8 метра комби са интегрирани спортни седалки, като предните са снабдени дори със състезателни предпазни колани.
От Binz заявяват, че на практика могат да удължат дори и модификацията E63 AMG T-Modell и това няма да наруши стабилността на автомобила. Ако някой собственик реши да повери своята E63 AMG T-Modell на Binz, тя ще ускорява почти като S63 AMG, а максималната й скорост ще е 250 км/ч.
Цената на удълженото спортно комби започва от 90 000 евро. Екземплярът на снимките обаче е оценен на 125 000 евро. За тези пари получавате супер нестандартен спортен универсал, в багажника на който без да сваляте седалките спокойно можете да поместите цял хладилник.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини