Отидете към основна версия

3 136 6

Toyota опроверга слуховете за предстоящата поява на нов Land Cruiser

  • toyota-
  • land cruiser-
  • премиера

Toyota отрече появилите се по-рано медийни съобщения за отлагане на премиерата на ново поколение Land Cruiser поради коронавирус епидемията до 2021 година. „Тази информация е невярна. Никога не сме казвали, че премиерата на новото поколение на модела ще се състои през 2020 година. “, заявяват от японската компания.

Ще припомним, че по-рано редица автомобилни медии, позовавайки се на портала BestCarWeb, съобщиха, че Toyota ще отложи премиерата на новото поколение Land Cruiser с още една година.

Според публикацията колата е трябвало да бъде показана това лято. Сред възможните причини за отлагането различни медии посочиха коронавируса и световната икономическа криза.

Също така беше съобщено, че автомобилът ще запази конструкцията си на рама, а осемцилиндровите двигатели ще бъдат заменени с по-компактни 3.5-литрови битурбо шестаци.

Рендерите, които ви показваме за илюстрация към новината пък са дело на Auto Mail.ru, които комбинират в тях цялата налична информация за новото поколение Land Cruiser и се опитват да си представят как може да изглежда новото поколение на легендата.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.

Свързани новини