Отидете към основна версия

3 417 14

Tesla Model 3 с "бъбреци" от BMW

  • tesla-
  • model 3-
  • bmw-
  • бъбреци

В интернет се появи снимка на Tesla Model 3, предната част на която е решена в стила на BMW. Електромобилът се движи по пътищата на Исландия и вече мнозина го наричат Tesla 3-Series

Снимката е публикувана от потребител в Twitter с псевдоним Nafnlaus. Той твърди, че колата е истинска и често се вижда от местните жители. Вярно, не е уточнено дали това са истински "бъбреци" или просто имитация, но във всеки случай електрическата кола изглежда необичайна и за лаиците на тема автомобили не е ясно веднага какъв модел е.

Седанът на Tesla Model 3 Standard Range Plus в Исландия струва 5 683 335 крони, което се равнява приблизително на 36 000 евро. Той е оборудван с 50 киловатчасова батерия и изминава 409 километра по WLTP цикъл на измерване без презареждане.

Tesla продаде 111 728 електрически автомобила в Европа миналата година. От тях над 95 000 са Model 3. В Исландия компанията присъства от септември миналата година, но доставката на Model 3 започва едва тази година. За първото тримесечие в страната са продадени 415 автомобила.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини