Отидете към основна версия

39 262 59

Руски тунинг на брониран Mercedes-Benz S600 Guard

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • s600-
  • topcar-
  • тунинг

 

Когато говорим за автомобили, то няма как да подминем темата тунинг. Доработките на колите са нещо неразделно свързано с тях. Тунинг операцията може да бъде извършена от т.нар. самоделни или гаражни майстори, но може да бъде направена в професионално ателие. И в двата случая има много добри проекти, но има и такива, които граничат с понятието кич. Въпросната доработка от снимките е дело на руското ателие TopCar.
"Братушките" се трудят основно над салона на този Mercedes-Benz. Автомобилът е брониран вариант Guard на щутгартския флагман S600 и е собственост на руски милионер. Изискванията на финансово-симпатичния руснак са банални, но наред с това съвсем не прости за изпълнение. Олигархът иска крокодилска кожа, чисто злато и специален вид дърво - кралска бреза. Именно от тези материали е изработен новия салон на S600 Guard. 
Целият проект е завършен за около два месеца, като почти всички детайли от интериора са сменени или преработени. Изработката на руските тунинг специалисти от TopCar определено е добра, но какъв е крайният резултат? Дали салонът е кичозен или пък е луксозен? Както казват руснаците "На вкус и цвет товарищей нет", така че всеки от вас може да прецени сам за себе си и ако желае да сподели становището си по темата в коментарите по-долу.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини