Отидете към основна версия

25 215 52

Brabus представи Mercedes-Benz ML 63 AMG

  • mercedes-benz-
  • ml-
  • amg-
  • brarus-
  • 63

Добре известно е, че тунинг специалистите в Ботроп не жалят усилия и средства щом се касае за автомобил с марката Mercedes-Bemz. На Essen Motor Show корифеите от Brabus показаха своята нова творба. За основа е използван всъдеходът на марката Mercedes-Benz ML 63 AMG.

Стандартният двигател на този автомобил е V-образен осемцилиндров. Работният му обем е 5.5-литра, а мощността - 518 к.с. Максималният въртящ момент на донора е 516 Нм. След намесата на инженерите от Brabus обаче нещата придобиват малко по-различен облик.

Мощността е нараснала до 611 коня, а максималния въртящ момент - до умопомрачаващите 820 Нм. Изменението на тези показатели е достатъчно, за да може доработката на Brabus да ускорява от 0 до 100 км/ч. за 4.5 секунди. Максималната скорост е електронно ограничена на 300 км/ч.

Допълнителната мощност става възможна благодарение на изцяло нова ауспухна система с по-голям диаметър и изработена от неръждаема стомана, както и на новия електронен модул PowerXtra, който се явява своеобразен "чип-тунинг". Основно е препрограмиран и контролерът, управляващ окачването AIRMATIC.

Заради последната интервенция клиренсът на автомобила е снижен, като по този начин е намален и центърът на тежестта. Така Brabus Mercedes-Benz ML 63 AMG е значително по-стабилен в завои. Екстериорът е променен с интересен аеродинамичен кит, а джантите на колата са с размер 23 цола.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини