Отидете към основна версия

10 394 14

50 хиляди долара за 15 годишно BMW X5!

  • bmw-
  • x5-
  • 4.8is

Чисто ново X5 или 15-годишно за същите пари?

Снимки: Ebay

Когато BMW X5 бе пуснато на пазара то имаше, както своите фенове, така и своите противници, идеята за тежък SUV не се приемаше много добре от някои почитатели на марката, но с годините нещата се промениха.

Конкретния екземпляр е от фейслифтовите X5 и е произведен през 2006 година. Една от причините за високата цена е агрегатът който се крие под капака му. BMW X5 4.8 IS, няма нищо общо с днешните стандарти.

Тук моторът е 4.8-литров с мощност от 360 конски сили и максимален въртящ момент от 490 нютон метра. Ускорението от 0 до 100км/ч. отнема 6.1 секунди, което е доста задоволително за SUV на 15 години. Освен моторът, X5-цата има още една „екстра“, която вероятно малко от другите екземпляри притежават.

Това е пробегът който наброява малко над 11 хиляди километра. Както може да видите и по снимките, "джипът" е в завидно състояние и изглежда като току-що излязъл от магазина. Освен състоянието, то и цената е близка на такава до чисто нов екземпляр от представителството. Исканите 50 хиляди долара се доближават до цената за чисто ново X5 в Америка, така че обявата може да остане активна още доста дълго време.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.

Свързани новини