Отидете към основна версия

6 215 17

Какво ново ще видим от VW-групата през 2021 година

  • volkswagen ag-
  • lamborghini-
  • bentley-
  • bugatti-
  • volkswagen porsche-
  • audi-
  • skoda
Снимка: Volkswagen

Всяка година Volkswagen Group изготвя доклад, който е публикуван и дава подробна информация за почти всичко случващо се около компанията. В доклада са включени и новите автомобили, които ще бъдат представени през годината, а днес ще ви покажем кои ще са те.

Започвайки от Volkswagen, виждаме че ID.5 ще бъде официално показан по-късно тази година, заедно с купеобразен SUV, който най-вероятно ще е европейската версия на Nivus. Електрическите ID.4 Crozz, ID.4 X и големият ID.6 ще се появят в Китай, а специален Tiguan ще се произвежда в Индия за местния пазар. Отделно Taos ще влезе в продажба в Америка, а Tarek ще се продава само в Русия.

При Skoda ще видим нова Fabia до края на годината, а SUV-то Kodiaq ще получи лек фейслифт. Както по-рано ви информирахме, ще видим също Kushaq, който отново е предназначен само за индийския пазар.

Audi вече показа електрическите E-tron GT и E-tron GT RS, но се очакват и нови попълнения при еко-автомобилите с появата на Q4 E-tron и Q5 E-tron, а хибридните Q5 и Q5 Sportback, вече могат да бъдат поръчани.

Porsche също представи повдигнатата комби версия на Taycan, а до края на годината очакваме и представянето на изцяло електрически Macan. Споменават се и различни версии на 911, но не се конкретизира какви точно ще бъдат те.

Lamborghini вече мина своя ред и не смята да се появява повече с нов модел тази година, след представянето на Hurracan STO.

Хибридни версии на Bentayga и Continental GT или Flying Spur също ще се появят при Bentley до края на 2021, като това най-вероятно ще е и единственото което ще видим от британската марка.

За финал Bugatti ще представи нов модел, базиран на Chiron, но за съжаление не се споменава какъв точно ще е той. Вече видяхме доста различни проекти на базата на хиперкара, а слухове твърдят че може да видим дългоочакваната кабрио версия.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Първи поглед към новото Bentley Continental GT

    Bentley представя пръв поглед към новия Continental GT. Въпреки че първоначално може да изглежда като обикновена актуализация, предстоящият модел има ...
    вчера в 15:21 ч.
    860
    1
  • ABT “посегна“ на новото Q8

    ABT представи тунинг пакет за Audi Q8, с който демонстрира своя опит в подобряването на производителността и естетиката. Тунинг комплектът е създаден, ...
    15.05.2024
    1 881
    4
  • Audi обяви интересни технически подробности за Q6

    От германския автомобилен производител Audi заявиха, че при проектирането на батерията за платформата PPE инженерите са дали приоритет не само на проб ...
    12.05.2024
    3 306
    6
  • Bentley се сбогува с W12 и показа наследника му

    Bentley представи новия си "Ultra Performance Hybrid", с който се отказва от любимия на мнозина двигател - 6,0-литровия мотор с две турбини ...
    08.05.2024
    1 654
    3
  • Bentley пусна нов модел с W12 мотор

    Като един от последните представители на ерата на 12-цилиндровите двигатели, Batur Cabrio разгръща пълната мощ на 6.5-литровия бензинов агрегат, разпо ...
    07.05.2024
    3 161
    10