Отидете към основна версия

7 936 36

Глоба от 50 хиляди евро грози футболист появил се с Mercedes, вместо с Audi на тренировка

  • bayern-
  • audi-
  • mercedes-
  • глоба

Коман е задължен да шофира Audi при официалните си появи

Футболистът на Байерн Мюнхен Кингсли Коман е заплашен от глоба в размер на 50 хиляди евро за това, че се появи на тренировка на отбора с автомобил различен от Audi. Компанията от Инголщад е основен спонсор на германския тим и притежава 8.33 от акциите му.

Всяка година футболистите получават ключовете за чисто нов автомобил на марката, като те са задължени да го шофират и да се появяват с него на бизнес срещи и официални събития, както и тренировки на отбора. Коман се е появил със своя бял Merredes-Benz G-Klasse и не е допуснат до паркинга на стадиона. Футболистът е паркирал наблизо и се е придвижил пеша до тренировъчната база, когато е заснет и от папараци.

Именно тези кадри могат да струват 50 хиляди евро на спортиста, ако той не даде разумно обяснение за случилото се. Това е вторият подобен инцидент за французина, след като през изминалата година той се появи с McLaren 570S на едно от клубните занимания. Тогава причината за това беше счупено огледало на Audi-то или поне така заяви той. Въпреки, че тогава се отърва единствено с извинения и едночасово раздаване на автографи под рекламната егида на Audi,то не се знае дали на футболиста ще му се размине и сега.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.

Свързани новини