Отидете към основна версия

8 630 46

VW Америка потвърди: Новото име е Voltswagen

  • volkswagen-
  • id.4-
  • voltswagen-
  • америка

Германската компания ще се прекръсти за Америка

След като от Volkswagen публикуваха за кратко прессъобщение в което се споменаваше смяна на името и след това го свалиха от сайта си, ето че новината вече е потвърдена и германската компания ще представи нов бранд за електрическите си автомобили в Америка.

Новото име заменя “k” с „t”, като препратката към volt е съвсем ясна и не случайно брандът ще е отговорен само за автомобилите на ток. Превозните средства с двигатели с вътрешно горене ще използват настоящото име и брандиране на германската компания, докато електрическите ще се сдобият с нови надписи и емблеми.

Това ще се случи и при представителствата, рекламните брошури и социалните мрежи, свързани с „новата“ марка. Засега в САЩ се предлага само електрическия ID.4, като плановете за дигитализация на германската компания включват представянето на още няколко електрически глобални модели в следващите няколко години.

Възможно е прекръстването да е част от подранила първоаприлска шега, каквито бяха първите предположения след като прессъобщението се появи на сайта на марката и бързо бе свалено от там, а дата в неговия край бе насрочена за 29 март.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.

Свързани новини