Отидете към основна версия

8 387 13

Ето как ще изглежда новата Skoda Fabia

  • skoda-
  • fabia-
  • polo-
  • ibiza

Официалната премиера ще се състои на 4 май

Снимки: Skoda

След като по-рано днес видяхме обновеното Volkswagen Polo, а преди седмица от Seat показаха фейслифта на Seat Ibiza, то остана да видим и следващото поколение Skoda Fabia, която за разлика от останалите две ще бъде изцяло ново поколение, а не лек рестайлинг на настоящото. Скиците, които от чешката марка разпространиха на практика показват как ще изглежда 4-тата генерация на модела, която трябва да бъде показана официално на 4 май.

Виждаме типичния за Skoda дизайн с голяма предна решетка със специфична форма, както и нови фарове, които най-вероятно ще са с LED технология още при базовото оборудване. Последвани от тази промяна ще бъдат и стоповете, които са с променен дизайн и вероятно ще са най-видимата промяна в задната част.

Отвътре със сигурност ще видим доста промени, насочени повече към технологичните аспекти на интериора. Очакваме аналоговият километраж да бъде заменен от дисплей, дори и при по-ниските нива на оборудване, като заедно с това ще се предлагат и поне два варианта за екран на инфотеймънт системата, който ще намери мястото си в средата на таблото.

Задвижването ще е идентично с това при Polo и Ibiza, което означава че ще видим единствено бензинови двигатели с обем от 1.0 до 1.5 литра, а конските сили ще варират от 65 до 150 в зависимост от избора.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.

Свързани новини