Отидете към основна версия

5 678 9

Honda разказа за новия кросоувър HR-V

  • honda-
  • hr-v-
  • хибрид

Европейските продажби на новото поколение компактен кросоувър Honda HR-V, който получи хибриден силов тракт с два електрически мотора, започват в края на 2021 г.

Honda посочи основните технически характеристики на новото поколение компактен кросоувър HR-V, който получи хибриден силов тракт, състоящ се от ДВГ и два електромотора. Европейските продажби на модела ще започнат в края на 2021 година.

Новата Honda HR-V дебютира през февруари тази година, но основните подробности за колата станаха известни едва сега. Кросоувърът е завършен с бензино-електрически агрегат e:HEV, който включва 1.5-литров четирицилиндров двигател и двойка компактни електрически мотори. Общо агрегатите произвеждат 131 к.с. и 253 Нм въртящ момент.

Водачът ще може да избира един от трите основни режима на шофиране: "Sport", "Normal" и "Econ". Освен това има допълнителен режим на шофиране, наречен "B", който, когато се активира, подобрява работата на системата за възстановяване на енергия по време на спиране.

Комплексът от електронни асистенти Honda Sensing включва адаптивен круиз контрол, система за избягване на челни сблъсъци, следене на сляпо място и функция за помощ при спускане по наклон.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.

Свързани новини