Last news in Fakti

23 Април, 2021 11:35 5 641 9

Honda разказа за новия кросоувър HR-V

  • honda-
  • hr-v-
  • хибрид

Европейските продажби на новото поколение компактен кросоувър Honda HR-V, който получи хибриден силов тракт с два електрически мотора, започват в края на 2021 г.

Honda разказа за новия кросоувър HR-V - 1

Honda посочи основните технически характеристики на новото поколение компактен кросоувър HR-V, който получи хибриден силов тракт, състоящ се от ДВГ и два електромотора. Европейските продажби на модела ще започнат в края на 2021 година.

Новата Honda HR-V дебютира през февруари тази година, но основните подробности за колата станаха известни едва сега. Кросоувърът е завършен с бензино-електрически агрегат e:HEV, който включва 1.5-литров четирицилиндров двигател и двойка компактни електрически мотори. Общо агрегатите произвеждат 131 к.с. и 253 Нм въртящ момент.

Honda разказа за новия кросоувър HR-V

Водачът ще може да избира един от трите основни режима на шофиране: "Sport", "Normal" и "Econ". Освен това има допълнителен режим на шофиране, наречен "B", който, когато се активира, подобрява работата на системата за възстановяване на енергия по време на спиране.

Комплексът от електронни асистенти Honda Sensing включва адаптивен круиз контрол, система за избягване на челни сблъсъци, следене на сляпо място и функция за помощ при спускане по наклон.

Honda разказа за новия кросоувър HR-V


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    4 7 Отговор
    Мяза ми на CX моделите на Mazda

    Коментиран от #8

  • 2 Жълтеницата

    6 5 Отговор
    Още не мога да спра да плача от умиление. Очите ми изтекоха
  • 3 пилот на Ферари

    13 13 Отговор
    Хонда правят красиви мотоциклети но не и красиви автомобили.
  • 4 2727

    11 3 Отговор
    Сегашният ми харесва повече, но е въпрос на вкус.
  • 5 БатП

    14 1 Отговор
    Не. Не, дано не е окончателен дизайна. Не съм фен на Хонда, но автомобилите им си имат характерен дизайн. Това просто мяза на китайско.
  • 6 гост

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Общо агрегатите произвеждат 131 к.с. и 253 Нм въртящ момент !!!!!!! Това за ТРИ двигателя от които единия 1,5 бензинов !!!! Значи или електродвигателите са колкото нормален стартер или бензиновия е толкова скопен , че можеше и 0,5 да сложат !!

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Доколкото си спомням още преди 20 години 1,6 мотор на Хонда даваше 160 коня и то без много напъване ! И без два електродвигателя !! 130 коня електромотор в момента е с големина на компресор за климатик !!!

    Коментиран от #9

  • 8 перничанин

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сарая":

    Преди да отворя статията, само по картинката си казах, какво става с тоя Хюндай, загледах се и виждам H , че не е наклонен. То Хонда било.
  • 9 Фен

    15 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    не преди 20г. а 28г. 1.6 - 160к.с. и 1.6 -170к.с.- само за японският пазар. В момента си джъткам с такава за кеф и никоя друга кола от по новите не може да ми предложи този кеф от шофиране. Купих я преди 16г.да от тази кола не очаквайте комфорт няма таблет и куп тъпотии и копчета който да дразнят шофьора но пък имате 3 педала,волан,ел.стъкла и ел.огледала + 2 врати и преден капак който няма да ви се налага да отваряте и оборотомер който се развърта като мотор до 9000 РПМ истински звяр в овче кожа тежи 997кг.заедно с мен.Но от Хонда и други производители на коли аз виждам как започват яко да се бъзикат с хората, парите им и да ги правят на глупаци.Нито дизайн, а бе нищо, трябва човек да е луд да даде куп пари за таблет и ел.мотори.