Отидете към основна версия

34 024 68

Hotcars: Най-надеждните марки автомобили са две японски и една германска

  • автомобили-
  • марки-
  • надеждност

Естествено, всеки собственик на автомобил предпочита проверени във времето марки с добра репутация. Сега ви показваме едно изследване на hotcars което ни показва кои са най-надеждните марки автомобили към днешна дата. Оказва се, че според доклада на hotcars най-надеждните марки автомобили са две японски и една германска. Става дума за Mazda, Subaru и BMW. За да стигнат до това заключение експертите тестват спиране, управление, комфорт, удобство, безопасност и икономия на гориво, като освен това взимат предвид броя повреди на 1000 автомобила.

Mazda

Според изследователите това е най-надеждната марка за 2021 година. Производителят предлага малка гама от дизелови, бензинови, електрически и хибридни модели, но пък всички те са добре изпитани във времето. До голяма степен надеждността на тези автомобили се дължи на непрекъснато подобряващата се технология SkyActiv, патентована от Mazda. Не без значение е и факта, че каросериите на моделите са изработени от алуминий, а основните части са от стомана със свръхвисока якост на опън. Тази комбинация позволява да се комбинират пъргавина и стабилност при високи скорости.

BMW

Недалеч от Mazda в класацията за надеждност е BMW. Германският производителят се фокусира повече върху лукса и производителността, поради което автомобилите на марката често са скъпи за поддръжка. Сред моделите на марката е отличен и един вече стар модел - E-90 3-Series. Средно автомобилите на марката могат да изминат над 300 000 километра без особени проблеми. Между другото, това е много добър резултат, като се има предвид, че BMW-тата се износват по-бързо поради конфигурацията им с висока производителност.

Subaru

Обърнете внимание на модела Forester. Той е компактен SUV, който производителят е превърнал в истински здрав и надежден автомобил. Разполага със задвижване на всички колела и предлага отлична управляемост и безопасност. Всъдеходът разполага с управляеми фарове, автоматични дълги светлини и 6.5-инчов сензорен екран. Тази година се появи и един нов продукт, на който съставителите на този рейтинг също обръщат внимание. Става дума за Subaru Ascent 2021. Използвайки този модел като пример, компанията показва, че слуша отзивите на клиентите.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 47 гласа.

Свързани новини