Отидете към основна версия

41 239 27

4x4 без аналог

  • suzuki-
  • vitara-
  • 4x4-
  • обява

В най-големия автомобилен сайт в България mobile.bg има обяви за всевъзможни возила, но малко от тях могат да се мерят по екстравагантност с наглед обикновена бяла Vitara от 1996-а. Облепената със стикери джипка трудно би привлякла интерес, ако не беше преработена по начин, за който външният вид изобщо не подсказва.

За управлението на това Suzuki са необходими... четирима човека. Воланът е вдясно, но под него няма педали. Съединителят, спирачката и газта са разпределени по останалите места в салона. За да е пълна лудницата, кормилото реагира точно обратно на обичайното - при завъртане наляво колата тръгва надясно, а при навиване наляво поема надясно.

Освен че изисква тотален синхрон между водача и пътниците, управлението на Vitara-та издига понятието "4x4" до непознати висоти, тъй като по разбираеми причини може да се ползва само извън пътя. Създадена е специално за забавление по трасе в планинска местност недалеч от гр. Радомир.

Уникалното Suzuki е доработено от Калин Калайджиев, собственик на комплекс за селски туризъм. Справя се сам с техническите предизвикателства по реконструкцията и съжалява, че интересът на клиентите към возилото е неоправдано нисък. Калайджиев признава, че е вложил във Vitara-та много повече средства и усилия, отколкото би си възвърнал с продажбата й, но разходите по поддръжката на останалия автопарк за офроуд го принуждават да пусне обявата.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини