Отидете към основна версия

5 839 24

Първи поглед към новото Renault Kadjar

  • renault-
  • kadjar-
  • нова генерация

Представен през 2015-а, Kadjar е едно от най-старите SUV-та в настоящата гама на Renault

Съдейки по все повече намаляващите продажби на този френски кросоувър, от Режията най-вероятно ще побързат с разработката и представянето на ново поколение на Kajar. Сегашното вече кара своята шеста година, като се очаква тя да му бъде последна.

Renault Kadjar 2022 ще бъде изграден на платформата CMF-C / D. Дължината на автомобила трябва да бъде 4 425 милиметра, широчината - 1 838 мм, а височината - 1 635 мм. Най-вероятно новата генерация ще има междуосие от 2 666 мм.

Все още не са известни подробни спецификации на модела, но по предварителна информация в двигателната гама ще се появи хибриден силов тракт, който ще е с две мощностни характеристики - 200 и 280 конски сили.

Като се има предвид, че Renault планира да произведе 10 електрически автомобила до 2025 година, като част от плана за реконструкция, можем да предположим, че и Kadjar ще има напълно електрическа версия.

Как ще изглежда новото Renault Kadjar също не е известно, но в интернет пространството вече циркулират доста предположения по темата. Това, което ви показваме, според нас, е най-близо до новия кросоувър на Режията, който по всяка вероятност ще влезе в продажба точно след една година - през второто тримесечие на 2022-а.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.

Свързани новини