Отидете към основна версия

3 914 6

Opel обнови едно от SUV-тата си

  • opel-
  • grandland-
  • mokka

Модела Grandland претърпя няколко промени и получи новата предница на марката

Снимки: Opel

Вчера от Opel показаха няколко кадъра на изцяло новата Astra, а днес от компанията официално представиха фейслифт на кросоувъра Grandland. Новият модел вече премахва буквата X от името на модела, като заедно с това представя и новата Vizor предница.

Моделът, който бе представен в края на 2020 година е претърпял някои промени както отвън, така и отвътре, като заедно с това е получил и някои нови технологични ъпгрейди. В предницата можем да отличим матричните светлини с LED технология, взаимствана от Insignia, които разполагат с по 84 диода на фар.

По-осезаеми са промените в интериора, където можем да намерим конфигурация с два дисплея, подобна на тази при обновената Mokka. Нови също така са и превключвателя на скоростите, както и въздуховодите на таблото, които са с нова форма.

От технологична гледна точка можем да отличим 360-градусова камера, както и адаптивен круиз контрол, които могат да бъдат комбинирани с асистент за следене на лентата и асистент за паркиране. Все още не се споменава дали има промени при задвижването, но можем да видим, че на снимките е показана plug-in хибридна версия.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.

Свързани новини