Отидете към основна версия

16 195 29

Техническите прегледи за автомобили поскъпват. Как да плащаме по-малко за ГТП?

  • гтп-
  • отстъпки

Инициативата за създаването на картата за отстъпки е на Bri4ka

Съвсем скоро, към средата на месец юли, у нас влизат в сила промените в Наредба №Н-32 за техническите прегледи и всеки един автомобил ще получава т.нар. екостикер. Очаква се новата мярка, която цели намаляване на замърсяването на въздуха, да увеличи цената на годишните технически прегледи.

Как обаче можем да плащаме по-малко? Това може да стане възможно, благодарение на нова виртуална карта, която дава отстъпка от 15% в над 40 обекта за ГТП в страната. Тези сервизни точки са позиционирани в 28 големи града в България, а до края на годината списъкът им ще нарасне до 100 обекта. Картата е напълно безплатна.

За да използвате картата, трябва единствено да я свалите от приложението https://cardbox.bg/ на мобилния си телефон от Google Play, App Store или AppGallery в зависимост от операционната система, която използвате. След това инсталирате и се регистрирате.

Веднага след активацията може да използвате виртуалната си карта с отстъпки. В приложението има меню, от което избирате своя град и желан пункт, ако са повече от един. Картата дава отстъпки и за обектите на Петрол, SDI, Медина Мед, Xado, GI и Drink&Drive.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 21 гласа.

Свързани новини