Отидете към основна версия

22 029 32

Вижте грандиозното българско Жигули ВАЗ-2101 (ВИДЕО)

  • жигули-
  • ваз 2101-
  • тунинг-
  • българия

Вече ви показвахме няколко снимки на интериора на тази кола, но сега ще ви покажем видео, което ни представя българската доработка на тази Жигула в пълния ѝ блясък. Възможно е някои решения от външния вид на автомобила да изглеждат противоречиви, но интериорът не поражда въпроси. Колата е с изцяло преработен салон, тапициран в кафява кожа и изглежда изумително.

Вече ви разказахме, че тази кола е реставрирана и доработена от тунинг студиото GB Design (България), като първите снимки се появиха през март 2021 година. През 2020 г. се навърши половин век от началото на производството на модела LDP-2101 Жигули и българската компания реши да отпразнува годишнината по този начин.

Скоро след публикуването на първите снимки автомобилът беше показан в историческия парк, където е заснето видеото по-долу. Ще припомним, че компанията, която е направила този автомобил, се занимава с интериори, така че основните достойнства на този ВАЗ-2101 са вътре. Колата е с модифициран интериор, променен в кафява кожа.

Добавени са и акценти от естествено дърво и е инсталирана аудио система от висок клас с ретро стилни високоговорители. Предните седалки са заимствани от един от моделите на Toyota. Инструменталният панел - от ВАЗ-2106. Салонът е претърпял тотална звукоизолация. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 87 гласа.

Свързани новини