Отидете към основна версия

23 501 38

За... 35 000 евро се продава 23-годишна Lada 2105 с фабричните ѝ пломби

  • lada-
  • 2105-
  • ваз

Продавачът е готов да достави колата на купувача безплатно навсякъде

Бяла Lada, модел ВАЗ-2105 от 1998 г. се появи за продажба на сайта auto.ru. Любопитното е, че автомобилът е в перфектно състояние, като дори са запазени почти всички фабрични пломби. За колекционерската Lada с пробег от само десет километра продавачът планира да получи три милиона рубли - сума, равняваща се приблизително на... 35 000 евро.

Предлаганият за продажба ВАЗ-2105 е експортно копие. Съдейки по снимките, колата е в перфектно външно и техническо състояние. Почти всички фабрични пломби са запазени, като липсват само тези на шофьорската врата и капака, тъй като неизбежно са били отваряни. Останалите елементи на автомобила са останали непокътнати през всичките 23 години.

Според продавача „петицата“ никога не е била регистрирана и дори не е преминала предварителна подготовка за преглед. В тази връзка на колата няма огледала за обратно виждане, "пръстени" на фаровете и радио. Интериорът на модела е изцяло черен. Автомобилът се задвижва от 1.5-литров карбураторен двигател с мощност 71 конски сили. Скоростната кутия е механична.

Собственикът е готов да достави колата директно на купувача, като транспортът е за негова сметка. Ще припомним, че в края на март отново чисто нова Lada, но от модела ВАЗ-2107, която беше в гараж от 13 години, бе пусната за продажба в Москва. Тази кола беше продадена за един милион рубли или 11 500 евро.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 43 гласа.

Свързани новини