Отидете към основна версия

3 325 8

Volkswagen тества обновения T-Roc без никакъв камуфлаж

  • vw-
  • volkswagen-
  • t-roc

Кадри показват как ще изглежда фейслифта на модела

Volkswagen T-Roc е един от сравнително новите модели на германската марка, който се появи през 2017 година, за да попълни празнината за клиентите, които желаеха по-малък кросоуъвр от Tiguan. След като повечето модели на VW получиха фейслифт за моделната 2022 година, то не е изненада, че T-Roc също ще се включи към тази група, а обновената версия ще бъде представена съвсем скоро.

Преди това да се случи официално обаче, ето че кадри на тестови модели разкриват всички новости около малкото SUV. Четирите снимки показват T-Roc в базовото му изпълнение, както и в R-Line вариант, който се отличава с различни брони, решетка и джанти.

Що се отнася до промените спрямо предишния модел, то можем да открием промяна във фаровете и решетката, както отворите в бронята, които са с леко по-различна форма. В задницата откриваме нови стопове, както и промяна в долната част на бронята.

Очаква се интериора също да претърпи някои промени, които ще включват главно обновяване на технологиите като най-вероятно ще видим по-голям дисплей в централната част и обновен дисплей пред водача. Съдейки по снимките, то не очакваме Volkswagen да се забави много с премиерата на модела, а продажбите най-вероятно ще започнат от началото на следващата година.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини