Last news in Fakti

8 Юли, 2021 09:38 3 311 8

Volkswagen тества обновения T-Roc без никакъв камуфлаж

  • vw-
  • volkswagen-
  • t-roc

Кадри показват как ще изглежда фейслифта на модела

Volkswagen T-Roc е един от сравнително новите модели на германската марка, който се появи през 2017 година, за да попълни празнината за клиентите, които желаеха по-малък кросоуъвр от Tiguan. След като повечето модели на VW получиха фейслифт за моделната 2022 година, то не е изненада, че T-Roc също ще се включи към тази група, а обновената версия ще бъде представена съвсем скоро.

Volkswagen тества обновения T-Roc без никакъв камуфлаж

Преди това да се случи официално обаче, ето че кадри на тестови модели разкриват всички новости около малкото SUV. Четирите снимки показват T-Roc в базовото му изпълнение, както и в R-Line вариант, който се отличава с различни брони, решетка и джанти.

Volkswagen тества обновения T-Roc без никакъв камуфлаж

Що се отнася до промените спрямо предишния модел, то можем да открием промяна във фаровете и решетката, както отворите в бронята, които са с леко по-различна форма. В задницата откриваме нови стопове, както и промяна в долната част на бронята.

Volkswagen тества обновения T-Roc без никакъв камуфлаж

Очаква се интериора също да претърпи някои промени, които ще включват главно обновяване на технологиите като най-вероятно ще видим по-голям дисплей в централната част и обновен дисплей пред водача. Съдейки по снимките, то не очакваме Volkswagen да се забави много с премиерата на модела, а продажбите най-вероятно ще започнат от началото на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какъв

    14 1 Отговор
    камуфлаж, те всичките са еднакви
  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    10 1 Отговор
    За трикрако еднолитрово столче/моторче ли пак говорим!

    Коментиран от #8

  • 3 Бой.кот

    5 1 Отговор
    Да си го продават на дже.. те, ли... те, ге...те щом ги подкрепят и безсрамно се рекламират на "дъгата". Заслужават фалит.
  • 4 без очила

    6 0 Отговор
    Личи се, че са брат'чеди с Q2-ката :-)
  • 5 Dacia

    0 2 Отговор
    Сандеро STEPWAY!!!
  • 6 yordan

    2 3 Отговор
    ФОЛК С ВАГЕН. ТАЗИ МАРКА Е ПРЕДПОЧИТАНА ОТ БЪДЕЩИ АВТОМОНТЬОРИ
  • 7 гост

    2 0 Отговор
    трябва да слагат флагче с модела, при фв всичко е въпрос на размер само, това им е разликата. честно казано ползвах един туран: скъп, харчи много, евтин и пълен с твърда пластмаса, голямо разочарование.
  • 8 Леле

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Изобщо не е така. Четири цилиндъра и 190 конски сили. Бензиновият мотор е толкова тих, че като стоиш отвън до колата не можеш да разбереш дали работи или не.