Отидете към основна версия

8 645 9

Продава се караваната на Том Ханкс

  • каравана-
  • том ханкс-
  • търг

Караваната ще бъде пусната на търг на 13 август в Кармел, Калифорния, по време на търга Quail Lodge. Всички мебели са включени в цената на Airstream 34 Excella

По информация на изданието Silodrome, звездата от Форест Гъмп Том Ханкс е решил да продаде своя дом на колела Airstream 34 Excella. Караваната е произведена през 1992 година, а Ханкс е нейн собственик през последните 29 години. С нея актьорът е обиколил почти всички американски щати.

Караваната ще бъде пусната на търг в средата на август в Калифорния и се планира за нея да бъдат получени от 150 до 250 хиляди долара. Като бонус новият собственик ще получи сувенири като халба от филма „Аполо 13“ с автографи на Ханкс, Гари Синис, Бил Пакстън и Кевин Бейкън.

Караваната на Ханкс била използвана не само за пътуване. Ханкс е живял в нея на снимачната площадка на поне 18 филма - като се започне с „Безсъници в Сиатъл" през 1993 г., последван от „Аполо 13“, „Форест Гъмп“, „Хвани ме, ако можеш“ и „Полярният експрес“. ”, И завършва с летата „ Кръг ”, заснета през 2017г.

Интериорът на караваната е проектиран от самия актьор и изработен по поръчка от естествено дърво. Вътре има кухненски бокс, спалня и баня. Има и място за електрическа камина, климатик, диван, маса за хранене с няколко стола и много шкафове, в които Ханкс все още съхранява сувенири от различни пътувания.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.

Свързани новини