22 Юли, 2021 10:35 8 537 9

Продава се караваната на Том Ханкс

  • каравана-
  • том ханкс-
  • търг

Караваната ще бъде пусната на търг на 13 август в Кармел, Калифорния, по време на търга Quail Lodge. Всички мебели са включени в цената на Airstream 34 Excella

Продава се караваната на Том Ханкс - 1

По информация на изданието Silodrome, звездата от Форест Гъмп Том Ханкс е решил да продаде своя дом на колела Airstream 34 Excella. Караваната е произведена през 1992 година, а Ханкс е нейн собственик през последните 29 години. С нея актьорът е обиколил почти всички американски щати.

Продава се караваната на Том Ханкс

Караваната ще бъде пусната на търг в средата на август в Калифорния и се планира за нея да бъдат получени от 150 до 250 хиляди долара. Като бонус новият собственик ще получи сувенири като халба от филма „Аполо 13“ с автографи на Ханкс, Гари Синис, Бил Пакстън и Кевин Бейкън.

Продава се караваната на Том Ханкс

Караваната на Ханкс била използвана не само за пътуване. Ханкс е живял в нея на снимачната площадка на поне 18 филма - като се започне с „Безсъници в Сиатъл" през 1993 г., последван от „Аполо 13“, „Форест Гъмп“, „Хвани ме, ако можеш“ и „Полярният експрес“. ”, И завършва с летата „ Кръг ”, заснета през 2017г.

Продава се караваната на Том Ханкс

Интериорът на караваната е проектиран от самия актьор и изработен по поръчка от естествено дърво. Вътре има кухненски бокс, спалня и баня. Има и място за електрическа камина, климатик, диван, маса за хранене с няколко стола и много шкафове, в които Ханкс все още съхранява сувенири от различни пътувания.

Продава се караваната на Том Ханкс

Продава се караваната на Том Ханкс

Продава се караваната на Том Ханкс


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Павел пенев

    12 2 Отговор
    Мога да я монтирам на лозето ако ми бъде подарена.
  • 3 ФЕН

    17 2 Отговор
    Велик артист и това го доказват филмите му!!Един от малкото който не се самозабравиха ....
  • 4 А за бонус

    0 0 Отговор
    Жена ми за зестра
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 бойчо

    1 0 Отговор
    само той си знае какво е правил в нея
  • 7 Тоа е умирасал сиичко с

    1 6 Отговор
    Пръдните си......Двеста бона ......хм.....
  • 8 разума

    2 2 Отговор
    Продава я защото не му харесва, а иска да спечели защото се казвал.....Номера му може да мине сами при ................познай и може би ще спечелиш захрна пръчица
  • 9 Турбодизел

    0 0 Отговор
    Изключително талантлив актьор и доколкото съм чел по разни издания- много светъл и добър човек. Вероятно иска да разкара караваната просто защото не му трябва. Вече си е на годинки човека и иска да се кротне, а може би пък на финалната права на живота е решил да се поглези с нещо по-новичко и модерно. Така или иначе Airstream е с култов статус в Америка и съм убеден, че ще я продаде бързо и успешно.