Отидете към основна версия

22 400 58

Ч.Р.Д. на колите от Ловеч

  • litex motors-
  • great wall-
  • steed-
  • hover-
  • voleex

 

Производството на автомобили от китайската марка Great Wall в завода на Litex Motors край град Ловеч навърши една година. Българският автомобилен производител отбеляза първия си рожден ден със специално събитие в търговското представителство на марката в Пловдив.
 
За период от една година Litex Motors успя да произведе над 1 000 автомобила от модела Great Wall Voleex C10. През първата половина на 2013-а. Компанията ще започне производството и пикапа Steed 5 (горната снимка), който вече е безспорен лидер на българския пазар в своя сегмент.
 
През втората половина на годината, Litex Motors ще присъедини към производственото си портфолио, освен Voleex C10 и Steed 5, и новия модел на Great Wall – Hover H6, който, както е известно беше избран за SUV на 2012-а в Китай. Този модел ще замени досегашния Hover H5.
 
През 2013 година компанията планира да произведе над 4 000 автомобила, съответстващи на световните стандарти в индустрията, които ще бъдат предназначени, както за българския, така и за останалите европейски пазари, сред които с приоритет са Гърция, Румъния, Унгария, Полша, Австрия и Италия.
 
В рамките на 2013 г. българският автомобилен производител ще предложи на потребителите у нас и в Европа и премиерните модели Great Wall – Voleex C30 и Hover H6 (долните снимки). Ще припомним, че компанията разполага с 18 представителства на марката Great Wall в страната със съответните сервизни центрове, като покритието на територията България е над 98%. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини