Отидете към основна версия

7 605 8

Хороскопът на Toyota: коя кола да изберете според вашата зодия?

  • хороскоп-
  • toyota

Подходящ модел Toyota беше намерен за представители на 11 от 12 -те зодии, като само на Везните беше препоръчано да изчакат пускането на серийния електрически автомобил bZ4x. В същото време някои автомобили, например седаните Corolla и Camry, изобщо не стигат до никого.

На Овните, като любители на всичко динамично и активно, се препоръчва "наточеното" купе GR 86. Телците, според Toyota, се нуждят от кола за пътуване, като например комбито Corolla Hybrid Touring Sports. Творческите и импулсивни Близнаци пък имат нужда от компактните хечбеци Aygo със смели цветови схеми. Харизматичните и семейни Раци могат да изберат кросоувъра Highlander. На щедрите и сърдечни лъвове се предлага на горещия хечбек GR Yaris.

Девите, описани от Toyota, са упорити, целенасочени и винаги дават 100 процента, така че като оптимален избор за тази зодия е пикапът Hilux. Съсредоточените и остроумни Скорпиони имат нужда от кросоувъра C-HR GR Sport с хибридна настройка, а Toyota препоръчва култовия Land Cruiser Prado с 2.8-литров турбодизел за спонтанните и весели Стрелци.

Козирозите, според препоръката на японския автомобилен производител, трябва да изберат практичност и надеждност, но също така да уважават иновациите, така че трябва да се интересуват от кросоувъра RAV4 Plug-in Hybrid. Авантюристичните и свободолюбиви Водолеи обичат независимостта и рядко следват тълпата, така че те се нуждаят от превозно средство за различни условия, като например Yaris Cross. Приятелските и безкористни Риби, като един от най-артистичните знаци на зодиака, би следвало да предпочетат водородния седан Mirai.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.

Свързани новини