4 Август, 2021 13:25 7 495 8

Хороскопът на Toyota: коя кола да изберете според вашата зодия?

  • хороскоп-
  • toyota
Хороскопът на Toyota: коя кола да изберете според вашата зодия? - 1

Подходящ модел Toyota беше намерен за представители на 11 от 12 -те зодии, като само на Везните беше препоръчано да изчакат пускането на серийния електрически автомобил bZ4x. В същото време някои автомобили, например седаните Corolla и Camry, изобщо не стигат до никого.

На Овните, като любители на всичко динамично и активно, се препоръчва "наточеното" купе GR 86. Телците, според Toyota, се нуждят от кола за пътуване, като например комбито Corolla Hybrid Touring Sports. Творческите и импулсивни Близнаци пък имат нужда от компактните хечбеци Aygo със смели цветови схеми. Харизматичните и семейни Раци могат да изберат кросоувъра Highlander. На щедрите и сърдечни лъвове се предлага на горещия хечбек GR Yaris.

Хороскопът на Toyota: коя кола да изберете според вашата зодия?

Девите, описани от Toyota, са упорити, целенасочени и винаги дават 100 процента, така че като оптимален избор за тази зодия е пикапът Hilux. Съсредоточените и остроумни Скорпиони имат нужда от кросоувъра C-HR GR Sport с хибридна настройка, а Toyota препоръчва култовия Land Cruiser Prado с 2.8-литров турбодизел за спонтанните и весели Стрелци.

Козирозите, според препоръката на японския автомобилен производител, трябва да изберат практичност и надеждност, но също така да уважават иновациите, така че трябва да се интересуват от кросоувъра RAV4 Plug-in Hybrid. Авантюристичните и свободолюбиви Водолеи обичат независимостта и рядко следват тълпата, така че те се нуждаят от превозно средство за различни условия, като например Yaris Cross. Приятелските и безкористни Риби, като един от най-артистичните знаци на зодиака, би следвало да предпочетат водородния седан Mirai.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъжен

    20 3 Отговор
    С удоволствие бих карал Тайота Камри, но няма защото виждам че не ми отговаря на зодията
  • 2 сектант

    15 16 Отговор
    най-добрата тойота е мерцедес

    Коментиран от #3

  • 3 Коментара

    6 15 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Да ама БМВ_то е Мерцедеса на колите!

    Коментиран от #4

  • 4 Гошко

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Коментара":

    Ха-ха-хааа, каза най-големия виц за сезона...
  • 5 Радо

    3 1 Отговор
    Аз искам една дърта баба меца Г класа или Щаер-Пух и да ги мачкам наред всички.

    Коментиран от #6

  • 6 Няма как

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    Ръждата отдавна е унищожила повечето от тях и голяма част от тях са претопени.
  • 7 KOKO

    3 5 Отговор
    Колко ли трябва да се мразиш,че да караш тойота?

    Коментиран от #8

  • 8 МразимСе

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "KOKO":

    ЕПА щом живеем в България, значи много.