1 Август, 2021 08:43 27 551 5

Пълен хороскоп за месец август за всички зодии

  • хороскоп-
  • август-
  • зодии

Вижте какъв ще бъде горещият летен месец за вашата зодия

Пълен хороскоп за месец август за всички зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Овен - Скъпи Овни, в новия месец ще бъдете в големи изкушения и ще срещате проблеми там, където най-малко ще ги очаква. Ситуацията със сигурност ще се усложни допълнително от ненужния ви боен дух и нервност. В динамиката, в която живеете, възходите и паденията са нещо очаквано и нормално, така че разберете какво се случва в момента. Следващият период носи проблеми на много Овни чрез хора, които до вчера са били считани за приятели, пише novini.bg.

Тъй като Марс е във вашия сектор на здравето, време е да промените някои навици. Марс ще остане там до 14 септември и може да ви донесе здравословни проблеми, а червата и храносмилателната система като цяло могат да бъдат особено чувствителни. Пазете се от вирусни инфекции. Възможен е зъбобол. Този период е подходящ за тренировки и може би началото на някаква нова физическа активност. Работната средата вече може да бъде стресираща и може да изпитате някаква провокация от колеги.

В началото на този месец сте малко палави. Нищо не е достатъчно интересно за вас и енергията ви не е в покой. Интересувате се от забранени плодове и може да ви се случи „забранена любов“. Само си помислете, че може да достигне до ушите, които не трябва да го чуват, и тогава ето ви скандалът. Всичко това ще бъде актуално през втората и третата седмица на август. Пълни сте с вдъхновение, имате някакъв „магически“, еротичен заряд, особено през последната десетдневка на месеца.

Телец – Скъпи Телци, със своето старание и ангажираност в трудовата сфера през август, ще изненадате сами себе си. Вие сте сред щастливците този месец. Вашето добро настроение ще продължи като такова и ще създаде идеалните условия за измисляне на нови планове. Ще изпитате известно напрежение, но то ще бъде много креативно и с положителен резултат. Уверете се, че сте гъвкави и избягвайте определени конкурентни ситуации, които ще възникнат.

Секторът на любовта и страстта се активира от Марс чак до 14 септември, така че това е добър период за започване на връзка, където емоциите ще бъдат интензивни от самото начало. Тези, които са родители, могат да имат повече предизвикателства с децата през този период. Много е вероятно много Телци да започнат нови запознанства, нови емоции през следващия период. Жените Телец ги очаква красива изненада в края на месеца.
Венера в Дева до 16 август създава също много красив период за любов. Сега лесно ще се влюбвате или ще се радвате на съществуваща вече връзка. От 17 август до 10 септември, когато Венера е във Везни, е благоприятен период за работа, връзки с колеги. Ако имате някакви конфликти, те биха могли да бъдат доста смекчени.

Връзките, в които не вървят нещата, ще бъдат в критичен период. Уран, който е в опозиция на сектора на партньорството може да ви поднесе неприятни изненади или вие самите да вземете решение да се разделите. Партньорът ви може постоянно да ви изненадва с поведението си и да носи усещане за несигурност. Това е насочено към промяна в живота ви и продължаване напред.

Близнаци – Скъпи Близнаци, август ще бъде добър месец за вас. Време е да станете по-активни и да се възползвате максимално от вътрешните си сили. Настроението във всяка важна област от живота ви ще бъде положително и това ще ви помогне да преодолеете препятствията и да избегнете капани, които могат да се превърнат в неуспехи. Това, от което се нуждаете, е да използвате енергията си по правилния начин, насърчавайки личните си планове повече, отколкото обикновено. Идеите и плановете, които са съществували само във вашия ум, сега ще започнат да стават реални.

В личния си живот не позволявайте на другите да се възползват от вашата толерантност и сложете край на някои трудни ситуации. В емоционален план отношенията на някои Близнаци са станали по-сложни и студени. Въпреки че ви е трудно да се разделите от хората, на някои контакти времето просто е изтекло.

В любовния си живот ще намерите начин да разрешите проблем, който е оказал значително въздействие. Вече можете да установите необходимите контакти и разговори, които да обърнат нещата във ваша полза. Ако имате връзка, вземете под внимание сигналите, изпратени от партньора ви, и не пренебрегвайте неговите нужди.

Връзката ви с партньора ви е на път да влезе в по-еротичен етап. Общите ви желания и амбиции ще ви напомнят за причината да сте заедно през всичките тези години и любовта ви да се възроди.
Вашите страсти внезапно ще се разпалят, както и желанието да изпитате промени на емоционалния план. Трябва обаче да се отбележи, че този период не носи никакви сериозни връзки, а само приключения и забавления. Всъщност точно това, което в момента ви липсва.

Рак - Скъпи Раци, в началото на месеца ще почувствате малко несигурност, поради факта, че няма да можете лесно да изпълнявате някои от задачите си. Вашите комуникации също ще преминат през груб участък и ще ви трябват много усилия, за да поддържате баланса в себе си, както и във вашата среда. Ще остане да виси нещо във вашите професионални и финансови дела и ще ви трябва доста търпение и упоритост, за да постигнете целите си.

През август до 14 септември може да пътувате повече, тъй като Марс е в Дева. Това се отнася за по-кратки маршрути. Можете също така да получите глоба, така че шофирайте внимателно. През този период ще бъдете по-остри в думите и доста критични към околните. При някои ще възникнат проблеми с пикочните пътища, както и гинекологични проблеми.

Защитете личните си отношения и не забравяйте, че можете да намерите жизнеспособни решения на всички проблеми, които могат да възникнат в тях. През последната седмица ще се сблъскате с някои трудности, свързани с вашия морален кодекс и вашите табута, които често могат да ви направят упорити и твърди. Този път се опитайте да бъдете по-гъвкави и ще преодолеете всяко препятствие; нищо няма да може да наруши баланса ви и спокойствието ви.

Посветете се на партньора си и проявете любов, защото сега той/тя се нуждае най-много от това. Интуитивно ще усетите кога е най-доброто време да поправите всичките си грешки, допуснати към любимия човек. Някои събития трябва да бъдат покрити с воала на тайната, защото в противен случай ще изпитате загуба.

Лъв – Скъпи Лъвове, август ще бъде доста благоприятен период. Ще се отворят много възможности, които ще помогнат значително да подобрите качеството на живот и да се доближите до мечтите си. Но само от отделния човек зависи дали иска да използва всичките си сили. Време за действие, инициатива и решителност. Не изоставяйте започнатата работа.

Въпреки че сте известни с бързината и нетърпението си, някои събития ще подложат на изпитание вашите нагласи и емоции. Очаквайте няколко трудности и внезапни пречки. Като цяло обаче това ще бъде много положителна фаза за вас, с много нови приключения в професионалния ви живот. Изтощението, напрежението и конфликтите са част от играта, но вълнението и доброто ви настроение няма да ви изоставят. Останете съсредоточени, изберете правилните хора и не разкривайте плановете си на никого. Финансите ще се оправят при мнозина. Избягвайте обаче ненужните разходи. Вземете под внимание сигналите, които тялото изпраща. При първите проблеми отидете на лекар и не предприемайте самолечение.

Ще останете верни на своите принципи. Фортуната ще бъде на ваша страна. Но това не означава, че трябва да се отпуснете. Време е да правите планове и да постигате целите си. Не забравяйте да бъдете последователни в действията си. Завършете цялата работа, която сте започнали. Спонтанните действия ще ви бъдат полезни. Само упоритата работа ще донесе резултати. Очакват ви приятни промени.

Прекарвайте повече време в общуване с близките. Давайте помощ на всеки, който се нуждае от нея. Мнозина Лъвове ще искат промяна, но се страхуват да се разделят с това, което вече имат. Така поне чувстват някакъв вид стабилност. Кръгът от познати ще се разшири значително и това ще доведе до неочаквана среща, която ще се превърне в романтично запознанство за някои.

Дева - Скъпи Деви, навлизате в много по-благоприятен период, но първоначално няма да сте наясно с това. Все още ще бъдете придружени от чувство на тревога и депресия поради неблагоприятни комуникации в семейството (или други). Някои от вас ще се сблъскат с неочаквани обрати, както в работата, така и в личния си живот. Отношенията с колегите ще бъдат леко обтегнати, тъй като Девите искат да бъдат първи навсякъде и да постигнат целта си, благодарение на аналитичния си начин на мислене, упорита работа и постоянство - свойства, които са изразени черти на техния характер.

След много стрес и смущение нещата започват да се обръщат във ваша полза и тази тенденция ще продължава. Повечето от вас ще открият, че имате подкрепа и съчувствие дори там, където не сте подозирали, което допълнително ще увеличи вашето самочувствие и удовлетворение.

В момента енергията ви е силна, но необуздана и вероятно бихте си причинили повече вреда, отколкото полза. Този месец нервната ви система е твърде чувствителна и уязвима. Възможно е да страдате от безсъние. Препоръчва се често да сте сред природата, да организирате правилно диетата и съня и да проверите зрението си.

Предстоящият период носи чести срещи с любими хора, забавление и необходимост да се отпуснете повече от обикновено. Добре е да си позволите всичко, от което сте се отказали напоследък поради липса на време или лично недоволство. Всички Деви, които са родители, трябва да бъдат посъветвани да обръщат повече внимание на децата си, защото през следващия период на тях ще им бъдат много необходими вашето разбиране и внимание.

Красиви, но леко своенравни, в суматохата на ежедневните дела и грижи, може да пропуснете важни нюанси, свързани с личния ви живот.

Везни – Скъпи Везни, лятото продължава за вас под добри астрални влияния. Животът ви продължава пък да се носи по течението. Имате чудесна възможност да получите това, което искате. Около средата на месеца може временно да загубите фокуса си, но не се притеснявайте повече, отколкото трябва. През месеца звездите ви изпращат някои предизвикателства. Марс, който е в Дева (до 14 септември) ви носи напрежение и нервност, с несвързани с вас обстоятелства. Психиката ви е по-чувствителна в този период. Старание, търпение е нужно да проявите. Трябва да съберете цялата си воля в юмрук, за да докажете своята стойност на работното място. Само като държите летвата висока, отключвайки потенциала си всеки ден, ще можете да запазите позицията си. Намерете малко време за себе си и помислете кои връзки искате да запазите в живота си и от кои трябва да се отървете. Това ще ви помогне да намерите така желаното спокойствие.

Лятото е период на спокойствие и уют, посветете го на семейството си, обградете домакинството с любов и грижа. Това е подходящо време за самоусъвършенстване, придобиване на нови знания и умения, пътуване, сключване на познанства, участие във важни събития.

Буря от сериозни страсти и уникални емоции обещава любовния хороскоп. Представителите на знака ще почувстват непреодолимо желание да освежат отношенията си, да се потопят във водовъртежа на събитията. През този период стари забравени чувства могат да се възобновят и да изгреят с нови ярки цветове. Ще имате изкушения в любовта и вероятност да влезете в тайна връзка до средата на август, когато Венера е в знак Дева.
На свободните представители на знака се препоръчва да се оглеждат и да потърсят партньор сред вече познати хора: колеги по работа, съседи, добри стари приятели. Венера във вашия знак със сигурност е прекрасен аспект за любовта, така че от 17 август до 10 септември ще изпитвате специално удоволствие. Чудесно време да започнете качествена връзка.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, август ще бъде много положителен за вас. Ще се сблъскате с някои трудности, но те няма да са достатъчни, за да променят положителните факти. Прегледайте опциите си и се осмелете да направите промени. Ще можете да общувате ефективно през месеца и това ще направи вашето сътрудничество успешно и вашите решения по-точни. Ще можете по-добре да организирате задълженията си и да подготвите нещата. Да знаете как да организирате всичко е изключително благоприятно качество и тази ваша способност ще ви помогне много през целия период на август. Можете да прегледате плановете си и да измислите най-добрите начини за постигане на целите си.

Ако желаете този месец да подобрите условията и средата си на живот, ще е нужно да отделите време за себе си и за личното си развитие. Избягвайте да вземате много сериозни решения и стойте далеч от клюките, особено за работата на други хора. Слънцето в X дом в опозиция на Сатурн предупреждава за вероятността от конфликти с ръководството или с хора от по-старото поколение. Не се замесвайте в спорове и не се опитвайте да убеждавате никого, че сте прави: просто губите времето и усилията си. Придържайте се към плана си и ще докажете, че смелите начинания често могат да доведат до много положителни резултати. Бъдете балансирани във финансите си и избягвайте ненужни разходи.

Що се отнася до любовната област, сърцето ви може да бие по-силно за някого. Хороскопа ви благоприятства любовния ви живот през този месец, особено ако сте сами. Планетите ще ви дадат възможност да се запознаете с интересни хора, които биха могли да преминат в любовни интереси. Не пропускайте шанса и бъдете отворени за предложения.

Август носи мир, хармония, но и подновяване на старите страсти на влюбените Скорпиони. Най-накрая ще можете да се отпуснете и да се насладите на красиви моменти с любимия човек. Планирайте ваканция или уикенд заедно, защото това ще ви сближи и ще си починете от ежедневните задължения, които ви уморяват и са толкова еднообразни.

Стрелец – Скъпи Стрелци, през август вие влизате в положителен период. Нещата най-накрая се променят около вас. Каквото и да ви е тревожило и възпрепятствало плановете ви, ще приключи и вие ще можете бързо да ги осъществите. Чувствате се добре и това си личи както от настроението, така и от действията ви. Ще имате неудържима енергия, с каквато мнозина други не могат да се похвалят. Не прекалявайте с преизпълнението на плана на работа, опитайте се да разпределите равномерно силите и отговорностите си.

Във вашата кариера може да възникнат някои препятствия, които ще ви затруднят да поддържате контрол над ситуациите. Не се предвиждат особени трудности. Стрелецът е воин, който винаги държи лъка и стрелите си при себе си, но това не е най-добрият месец за тяхното използване.

Този период носи щастие и удовлетворение. Сега е моментът за онези важни промени, които планирате отдавна. Вашият предприемчив ум и вашите идеи ще бъдат задействани незабавно и те ще ви донесат важни ползи. Трябва да знаете обаче, че нетърпението и невъздържаността само ще ви навредят. Пътят ще бъде усложнен само от прекомерно самочувствие и повишени изисквания към другите. Подкрепата от семейството и приятелите ще ви бъде полезна повече от всякога.

В областта на здравето, бъдете малко нащрек. Опитайте се да избягвате стреса: силен физически и психически стрес е противопоказан при вас.

Може да получите неочаквана печалба от лотарията или приятен подарък. Също така е по-добре да отложите всички големи покупки. Необходимо е този месец да се преориентирате към натрупването на средства, а не към тяхното изразходване.

Август вдъхновява всички, затова този месец ви очаква много романтика, дори със семейството. Както обещава любовният хороскоп, ще потънете във водовъртежа на любовта. Активният и предприемчив Стрелец може да се отегчи от пасивността на своята половинка. На него му трябват приключения. Конфликти и скандали не могат да бъдат напълно избегнати, но нищо сериозно няма да има. Необвързаните представители на знака ще се лутат от една крайност в друга.

Козирог – Скъпи Козирози, имате пред себе си изключително креативен, приятен и еротичен месец, на който да се радвате. Този месец ще се съсредоточите върху областта на кариерата и професионалния си избор. Вашата креативност е ключът към собствения ви професионален успех. През по-голямата част от месеца вие ще правите бизнес планове или въвеждате на някои промени. Август е месец, в който ще се създадат подходящи условия за започване на конкретната реализация на проекти, които могат да ви отведат далеч.

Въпросите, свързани с вашето семейство, ще бъдат оставени малко по-настрани. Освен това трябва да бъдете по-общителни, тъй като ще се нуждаете от помощта на други хора, за да постигнете целите си, поне през първата половина на месеца. Ще се чувствате много уверени и това ще ви направи активни и решителни.

Приказен август, с много звезди във ваша полза: Венера, Марс, Меркурий, всички в прекрасен тригон към вашето рождено Слънце. Август е идеалният месец за отпуска, за да се насладите на заслужена почивка, да се срещнете с нови хора или да пътувате. Вашият партньор ще бъде до вас, готов да ви подкрепи и да разбере вашите духовни нужди.

Някой, за когото преди не сте мислили, ще бъде привлечен в живота ви от могъщото Слънце, за да грее в мрачните ви дни. Това означава, че този месец някой ще се интересува повече от вас от преди.
В любовния ви живот нещата ще бъдат приятни и изпълнени с емоции. Ако сте във връзка, настроението между вас и партньора ви ще бъде забавно и романтично. Ако сте необвързани, любовта се носи във въздуха. Може да ви намери на работното ви място или чрез вашите приятели. Ще имате възможност да създадете интересна, романтична връзка. Твърде рано е да се каже колко сериозно ще бъде, така че се наслаждавайте и времето ще покаже.

Водолей – Скъпи Водолеи, започва един очарователен месец. Ще бъде динамичен, интересен, пълен с различни събития. Вие сте отворени за нови идеи, общителни, харизматични. Накратко, имате всички шансове за успех. Просто бъдете по-деликатни, не бързайте със заключенията и не насилвайте събитията, за да избегнете недоразумения.

Като цяло се очаква бурен месец за развитие. Има вероятност да надцените силите и възможностите си. Някъде трябва да поемете голям риск, а някъде трябва да задържите конете си и да се успокоите, нерешителността може да повлияе на живота ви по лош начин и няма да има много време за размисъл, но ако този месец се вземат правилните решения, ако се доверите на себе си и на интуицията си, тогава животът ви може коренно да се промени към по-добро за вас.

Във връзка с трудностите, изпитвани в професионалната дейност и в областта на любовта, нервните сривове не са необичайни, които ще започнат да смущават някои представители на въздушната стихия. Можете да се отървете от безсънието, тревожността, безпокойството само като си дадете възможност да си почивате повече и да не се изнервяте заради дреболии. Ако ходите по туристически маршрути или тренирате някакъв спорт, бъдете внимателни, тъй като има вероятност да пострадате.

До 22 август Слънцето ще обитава вашият партньорски сектор и семейните отношения ще бъдат за мнозина приоритет. Напрегнатите аспекти на Слънцето към вашия управител Уран и на Меркурий към Юпитер показват, че ще ви бъде трудно да оцените адекватно ситуацията и вашите ресурси. Някои от вас може да станат прекалено амбициозни и самоуверени, което ще предизвика конфликти с колеги и висшестоящи. През втората половина на месеца напрежението започва да отслабва. Хармоничният аспект на Венера и Сатурн (23.08.) ще ви позволи да разрешите много от проблемите, включително финансови.

Риби – Скъпи Риби, август ще ви помогне да реализирате някои от плановете си. Вашите началници и други влиятелни хора ще ви подкрепят, така че ще можете да се развивате в работата си. През август ще ви трябва допълнителна смелост. Това се отнася както за сферата на любовта, така и за сферата на работа. Нерешителните хора могат да пропуснат всичките си възможности и да останат без нищо. Решителните хора успешно ще започнат нещо ново и ще намерят успех. Щастието и положителната енергия ще съпътстват смелите. Внимателно трябва да планирате нещата. През този месец ще се нуждаете от методология, адаптивност, самочувствие и спокойствие.

Почти през целия месец Слънцето ще се движи през шестия дом на хороскопа - сектора на работата, здравето и ежедневието. И през първата десетдневка Меркурий също се намира тук, образувайки напрегнат аспект със Сатурн, както и с Уран. Така че началото на август може да бъде доста нервно и натоварващо. Много грижи ще паднат върху вас. Не се тревожете, нищо сложно. Бъдете внимателни към малките неща, опитайте се да разпределите правилно енергията и времето си и постепенно ще уредите всичко. Пестете енергията си, не поемайте излишни грижи и не давайте обещания, които е трудно да изпълните. Имайте предвид, че такива транзити често предупреждават за намаляване на имунитета и вероятността от обостряне на хронични заболявания.

Август е времето на любовта и ако търсите сродна душа, най-големите ви врагове са вашите комплекси и страхове. Опитайте се да се отървете от тях възможно най-скоро. Също така избягвайте „токсични“ и манипулативни хора, енергийни вампири. Заобиколете се с позитивни личности, които ви носят любов, мир и мотивация. Свободните представители на знака имат шанс да се срещнат с потенциален партньор в живота. Най-вероятно връзката ще се развива бавно и искрата няма да избухне веднага.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да бях стрелец

    1 0 Отговор
    Чувствам се кофти така...!

    Коментиран от #4

  • 3 Колко ми е омразен Дамски..!

    1 0 Отговор
    Не знаете, не само той, много сте, нали каза, Дарт Вейдър, мухливия..!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.