Отидете към основна версия

13 085 13

Чували ли сте за Nissan GT-R комби

  • nissan-
  • gt-r-
  • комби

Мнозина са се питали, защо японците на правят еквивалент на Audi RS6 Avant, Mercedes-Benz E63 AMG и BMW M5 Touring? Това, което ви показваме, донякъде компенсира нежеланието на Nissan да направи супер-комби и тевтонските юберкомбита най-сетне да имат конкуренция в лицето на практичен семеен модел с всемогъщия V6 на Годзила.

Уви, спецове по японския автомобилен фолклор бързо охлаждат ентусиазма на феновете. Всъщност наточеното комби от снимките онагледява популярна практика сред тунинг маниаците в Страната на изгряващото слънце. В основата на преработката лежи предназначен само за вътрешния пазар модел от серията М35 с името Stagea, произвеждан между 2001 и 2007 г. Съществува както със задно, така и с двойно предаване, а заради наличието на широко разнообразие от V-образни шестаци под предния капак японските фенове често го наричат GT-R Wagon.

Автомобилът от снимките представлява именно Stagea с предница от GT-R. Оскъдната информация присъжда авторството на неособено известното тунинг ателие Kids Heart, което дори не може да бъде открито с ключови думи на английски в интернет.

Информационният дефицит поражда множество спекулации какво точно се крие под майсторски изработената каросерия, върху която предницата на Годзила изглежда съвсем на място. Разбира се, преобладават мненията, че на подобен автомобил не би отивало нищо друго освен битурбомотора VQ, който не дава сън на толкова почитатели на GT-R по света...

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.

Свързани новини