Last news in Fakti

12 Юли, 2021 09:41 11 992 14

Следващият Nissan GT-R няма да е много по-различен от настоящия

  • nissan-
  • gt-r-
  • r35-
  • r36

Очаква се R36 да има различен дизайн, но да използва същата платформа и двигател

Следващият Nissan GT-R няма да е много по-различен от настоящия - 1
Снимки: Nissan

Nissan GT-R R35 бе представен през вече далечната 2007 година и макар да е любим модел на милиони хора, то 14 години производство все пак ни показаха почти всичко, което може да се очаква. Или поне така смятахме. Изглежда, че от Nissan са на различно мнение и планират да пренесат част от вече утвърдените техники в следващото поколение на модела.

Следващият Nissan GT-R няма да е много по-различен от настоящия

Според източници, запознати с плановете на японската марка, следващото поколение на Nissan GT-R няма да се различава особено с настоящото или поне щом се отнася до механичната част. Очаква се GT-R R36 да споделя същия 3.8-литров V6 с две турбини, като се очаква мощността му да бъде увеличена до около 600 конски сили.

Следващият Nissan GT-R няма да е много по-различен от настоящия

Очаква се GT-R да не разчита на електромотори за своето задвижване, което макар да се харесва на голяма част от феновете, поставя под въпрос допускането на модела до Европа с все по-строгите правила за автомобилите. Очаква се GT-R R35 да приключи заслужено своя живот през 2022 година, а през 2023 да видим и дългоочаквания Nissan GT-R R36.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    38 2 Отговор
    Класика и красота! Истински мъжкарски супер автомобил!

    Коментиран от #10, #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ники

    11 1 Отговор
    Синята кърти
  • 5 Ха ха ха

    13 4 Отговор
    истинските неща не се променят много, защото са с много вложена инженерна мисъл ! Ала, немските и френските талиги не могат да се похвалят с такова нещо, даже и в този клас автомобили ! Фейслифт и какви ли не други трикове, за да се отстранят бакиите максимално !

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Притежател

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха":

    И аз това се чудя кой ги купува немските и френските б0клуци, създадени без инженерна мисъл- Бугати, Порше, Мерцедес все подвижни купчини скрап!!!
  • 7 Хохохо

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха":

    Просто са се изчерпали тия от Нисан
  • 8 JDMfan

    5 2 Отговор
    Преди около 2 години си мислех че грт-ите (след р34) не стават за нищо. Гледах как супри и z-ки ги правят смешни. Но от няколко месеца преосмислих съвсем нещата. 1-вото нещо в което р35 е наи добър естествено че е врагът. Просто кажете коя нова 4×4 кола е по бърза? Относно импрезите - те имам максимална мощност от около 1000-1200кс и имат слаби полуоски (сти версията се прее*ава след 600кс и има нужда от по здрави задвижващи части)2-рото нещо в което гтр е добър това е мощността която може да направи. вече няма супри няма Силвии няма и skyline-и те не се произвеждат. Това е. Малко хора запознати с моторния спорт биха избрали нещо друго вместо р35 (говоря за ново). Аз лично бих си купил новия 400z защото има нещо носталгично в него но от към пърформанс няма какво да си говорим... Р35 е най-добрият сред новите коли. Честно казано вижте обявите в мобилето да видите как държат цена и след примерно 10 години новите ще са по евтини от старите. Особено ако се направи р36 то тогава веднага старият става легенда. Ако сега си мислите че Нисан Силвия е скъпа или пък супра то тогава Нисан гтр ще ви се стори супер рентабилен и супер скъп. Този коментар стана малко дълъг и двусмислен но просто се ядосвам на идиотите които пишат че бил бавен, грозен и тн... Пак казвам аз преди 2 години също не съм мечтаел за него, но никога не съм си говорил с задните ми буски

    Коментиран от #9

  • 9 JDMfan

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "JDMfan":

    *****"на петият ред е Драгът**********
  • 10 хехехе

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    С тоя в6 е далеч от мъжкарски и от суперавтомобил

    Коментиран от #11

  • 11 Играч

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "хехехе":

    Ти какво караш,мъжкарче?

    Коментиран от #12

  • 12 Ха ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Играч":

    кара някоя френска хуЙОвИнА, или немска талига !
  • 13 Читател

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    Съгласен съм с теб - мъжкарски автомобил. И те поздравявам - написал си пост почти без грешки :) Развиваш се, момченце!
  • 14 911 Gt 2

    0 0 Отговор
    Мъжкарчето е без книжка...