Отидете към основна версия

36 346 77

Ето какви са цените на новата Skoda Fabia в България

  • skoda-
  • fabia

Минимум 29 хиляди лева за базовото оборудване

Снимки: Skoda

Новата Skoda Fabia бе представена пред широката публика преди няколко месеца, като четвъртото поколение на модела. Автомобилът вече е по-голям, предлага повече технологии, по-мощни двигатели и разбира се различна визия. Преди месец ви информирахме, че чешката компания започва и производството на модела в завода в Млада Болеслав, а поръчките вече са отворени и за България.

Към момента новата Fabia се предлага единствено като хечбек, цената на който започва от 29 280 лева, които са достатъчни за ниво Ambition. Дори и то включва бордкомпютър с цветен дисплей, мултимедия в централната част на таблото с 6.5-инчов дисплей, 2-спицов кожен мултифункционален волан, огледала с подгряване, фарове с LED технология, климатик и други. Гуми в размер от 15 цола със стоманени джанти също са налични, заедно с покриващите ги тасове.

При желание могат да се добавят и още екстри, които да повишат комфорта, а с тях може да изберете и двигатели с обем от 1.0-литра с мощност от 65 до 110 конски сили в комбинация с механична или автоматична трансмисия.

По-високото ниво на оборудване Style пристига със същите двигатели, но с повече екстри като например 8-инчов екран в централната част, двузонов климатроник, лети джанти, подлакътник, амбиентно осветление, затъмняващо се огледало в интериора, система за безключов достъп, темпомат и други.

Допълнително може да заложите на дигитален дисплей пред водача, спортни седалки, фарове с Bi-LED технология и асистент за дългите светлини, задни светлини с LED технология, задни дискови спирачки, асистенти за паркиране, камера за заден ход, безжично зареждане, гласов контрол, звукова система, различни системи за безопасност и други. По този начин цената от 32 180 лева за стандартното по-високо ниво на оборудване бързо може да нарасне до над 35 хиляди лева.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 44 гласа.

Свързани новини

  • Skoda стартира производството на новата Fabia

    Чешката марка Skoda започна масово производство на четвърто поколение компактен хечбек Fabia в завода в Млада Болеслав. Според пресслужбата на компани ...
    13.07.2021
    11 333
    18
  • Ето как ще изглежда новата "наточена" Fabia

    Четвъртото поколение на Skoda Fabia бе представено преди едва няколко дни, като в сравнение с предшественика си можем да видим, че хечбекът е пораснал ...
    10.05.2021
    6 174
    6
  • Официално: Ето я новата Skoda Fabia

    Skoda представи четвъртото поколение компактен хечбек Fabia, който получи по-мощни двигатели и увеличи размера си. Автомобилът получи и по-мощни двига ...
    05.05.2021
    17 520
    46