Last news in Fakti

10 Май, 2021 10:32 6 136 6

Ето как ще изглежда новата "наточена" Fabia

  • skoda-
  • fabia-
  • vrs

Ще видим ли спортна версия на чешкия хечбек?

Ето как ще изглежда новата "наточена" Fabia - 1

Четвъртото поколение на Skoda Fabia бе представено преди едва няколко дни, като в сравнение с предшественика си можем да видим, че хечбекът е пораснал на размери и се е сдобил с доста нови технологии и асистенти за подпомагане на шофьора.

Нещо с което така и не успя да се сдобие третото поколение Fabia, бе vRS версия, която силно се надяваме да се върне при четвърто поколение, макар от Skoda да не са споменавали нищо конкретно за нея.

Все пак ние решихме да покажем как би изглеждала тя, като най-очевидната промяна е в предната броня, която се е сдобила с по-агресивен дизайн и различни отвори за въздух. Различни са също и джантите, които са типични за vRS моделите, а всички хромирани елементи вече са станали черни.

Ако наистина видим подобна версия от Skoda, тя най-вероятно ще крие и по-мощен двигател под капака си, като най-вероятно това ще е версия на 1.5-литровия бензинов мотор, който в момента се предлага със 150 конски сили. Очакват се също промени при спирачките и окачването, както и дребни такива в интериора.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пилот на Ферари

    8 5 Отговор
    Все по вече ми заприличва на Сеат.

    Коментиран от #3

  • 2 Морето

    11 1 Отговор
    200 коня да е двигателя, 6-степенна ръчка да има, че на човек да му е кеф да седне в тази кола, да натисне газта и да усети пътя и адреналина. Лично на мен тези джанти като визия не ми допадат, но всеки си има собствен вкус.
  • 3 С.С

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "пилот на Ферари":

    Ако се налага избор между Шкода и Сеат-ще взема новия Леон, бензинов при това.

    Коментиран от #6

  • 4 C 220

    21 4 Отговор
    най-лошото нещо на тоя свят са псевдо джиповете и кросоувърите - това е абсолютна кола за жендъри. не се виждат светофарите от тях а ги купили някакви душещи цветя и прегръщащи дървета профани и си мислят зе карат нещо а нисана им е с 1.5 дци бате. тотално безполезни боклуци които нищо не става от тях, просто повече пластмаса на едно место... нито вървят, нито са икономични, нито могат да носят много багаж, защото нямат повече от средно 400 литра багажник, абе абсолютно безполезни автомобили и като ги видя в града заемащи 2 паркоместа ми идва да ги запаля с керосин... джендо-псевдо-модернокросоувърска комплексарщина - извратен свят - самите кросоувъри не знаят какво са дали е джип дали е комби дали миниван щото нали са с предно повечето кенефи... също като собвственика му явно и той не знае от кой пол е
  • 5 Гоце

    4 2 Отговор
    А волга кога?
  • 6 перничанин

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "С.С":

    Това е в категорията на Ибиса. Ако трябва да избирам между Леон и Октавия ще взема Октавията.