Отидете към основна версия

12 498 16

Гигантското BMW X8 идва

  • bmw-
  • x8-
  • бмв

За първи път това гигантско BMW с индекс X8 беше видяно на тестове преди година. Оттогава прототипът се е променил малко, но това не означава, че през това време по кросоувъра не е работено по техническата част.

Нови шпионски кадри показват вече серийни фарове, които не бяха такива преди. Да, оптиката ще бъде "двуетажна", като на обновеното BMW X7, което също ще се появи скоро. Горната част на фаровете е много тясна, решетката на радиатора не е много голяма, а бронята е със спортен въздухозаборник.

Изпод камуфлажа вече са премахнати фалшивите елементи и става ясно какъв ще бъде силуетът на кросоувъра. Пълнеж под камуфлажа е оставен само около задните светлини, но едва ли BMW ще остави колата с толкова големи "стопове".

Като се има предвид начинът, по който баварците проектират колите си напоследък обаче, можете да очаквате всичко. Има голям шанс новият продукт да ни бъде показан на 29 ноември - веднага след автосалона в Лос Анджелис или по време на самото автоизложение, което ще се проведе от 19 до 28 ноември тази година.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини