Отидете към основна версия

13 856 53

Най-добрите автомобилни салони

  • acura-
  • cadillac-
  • chevrolet

Започваме с уговорката, че тази класация е направена от американското издание WardsAuto и отговаря най-точно на предпочитанията на янките. Европейските вкусове, естествено, са доста по-различни, но все пак вижте как от WardsAuto са подредили най-добрите интериори на нови автомобили.

Първото място е за Acura RDX (горната снимка), като експертите обръщат внимание на факта, че азиатските автомобилни производители все повече обръщат внимание на интериора на автомобила. Преди време снижаването на крайната цена беше постигано предимно с икономии от материали и детайли от салона.

Второто място в класацията е за седана Cadillac XTS, който въпреки сравнително премиум позиционирането си се характеризира със семпъл и изчистен салон. Призовата тройка допълва субкомпактният Chevrolet Spark (долната снимка). Ето и останалите модели, които попадат в десетката:

Hyundai Santa Fe Sport, Kia Forte (Cerato), Lexus GS 450h, Mazda6, Nissan Pathfinder, Ram 1500, а топ десет на интериорите според WardsAuto затваря Toyota Avalon. Какво е вашето мнение за това кой е най-хубавият автомобилен интериор очакваме да разберем в коментарите под статията.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини