Отидете към основна версия

11 981 6

Показаха неволно обновената M-петица

  • bmw-
  • m5-
  • f10-
  • f10 lci

Изображения на модернизираното BMW M5 се появиха погрешка в онлайн конфигуратора на сайта на баварската компания, съобщава порталът Bimmertoday. Малко по-късно снимките са били свалени от страницата, но фенове на марката вече са били направили скрийншотове.

Фейслифтът на баварския суперседан включва нова радиаторна решетка с уголемени вертикални планки като на M6 и леко изменени фарове. В салона се вижда модифициран волан и контролер на системата iDrive със сензорна подложка.

Двигателят остава същият. 4.4-литровият V8 с принудително пълнене развива 560 к.с. и ще се комбинира със седемстепенна роботизирана трансмисия с два съединителя.

Ускорението до 100 км/ч отнема 4.4, а до 200 - 13 секунди. Максималната скорост е ограничена на 250 км/ч, но при поръчка на опционалния M Driver’s Package електронният ограничител може да бъде деактивиран и "таванът" става 305 км/ч.

Обновената M-петица ще може да се поръча и с Competition Package, който увеличава мощността до 575 к.с. Пакетът включва също модифицирано окачване, пренастроен режим M Dynamic Mode, различни тръби на ауспухната система и ексклузивни 20-цолови джанти. Competition Package сваля времето за ускорение до 100 км/ч с 0.1 секунда.

Обновеното BMW M5 ще се появи в салоните на дилърите в края на лятото. Цените стартират от 103 300 евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини