Отидете към основна версия

70 181 328

Питаме ви: Коя е най-надеждната кола, която сте имали?

  • надеждни автомобили

Казват, че японците неизменно правят най-надеждните коли. Но може би други марки също се справят много добре...

Едно от страхотните неща при работата в mobile.bg e, че сме заобиколени от хора, които имат същата страст като нас. И предпочитат да говорим за коли по цял ден. Наясно сме, че има и хора, които знаят много за всички автомобили. Но мненията им често се различават, особено що се касае до надеждността на автомобилите.

Голяма част от автомобилните фенове у нас са на мнение, че от германския премиум, та било то и употребяван, няма по добра кола. Други смятат, че японските автомобилни производители правят най-здравите коли, а трети са на мнение, че от новата кола, било то и Dacia, по-добро няма.

Нашето мнение е, че повечето автомобилни марки имат и здрави, и по-калпави модели, а що се отнася до употребяваните автомобили всичко си зависи от поддръжката на колата. Все пак и ние смятаме, че японските и германските коли са за предпочитане, но това не означава, че не харесваме френски, италиански и американски.

И тъй като, както вече споменахме, шофьори много, а мнения за надеждността на автомобилите - още повече, ви питаме: Коя е най-надеждната кола, която сте имали? Вашите отговори и защо е така можете да споделите в коментарите по-долу.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 84 гласа.

Свързани новини