Отидете към основна версия

40 762 18

Вижте коя е най-скъпата кола в mobile.bg

  • mobile.bg
В най-големия сайт за автомобили в България, запалените по моторните возила могат да открият всевъзможни марки и модели. С други думи всичко каквото се продава у нас, от таратайки по стотина лева, до свръхлуксозни коли с цена над половин милион, е събрано в картотеката на mobile.bg.
 
Най-скъпата кола винаги е представлявала интерес за нашите потребители. Две италиански предложения и един Rolls-Royce запълват почетната стълбичка за момента. "Британецът" е модел Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, производство 2010 година. Моделът дебютира през 2007-а на автомобилното изложение в Детройт и до днес си остава най-шикозния сериен кабриолет в света. Екземплярът, който се продава у нас струва 599 900 лв. (вижте повече)
Останалите два автомобила са суперкари от един и същи модел. Става дума за култовото Lamborghini Aventador LP 700. Италианската марка планира да произведе 4 000 екземпляра от върховия си модел Aventador. Досега са продадени около 1 500 бройки, а една от тях вече се препродава в mobile.bg. Това е и по-евтиното предложение от двете. То е оранжево на цвят и е с пробег 18 000 километра. Цената му е 320 000 евро (вижте повече)
Най-скъпата кола в mobile.bg е чисто нов Aventador LP 700. Този екземпляр с мощност 700 конски сили се продава у нас за сумата от 389 999 евро. (вижте повече)

 

 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини