Отидете към основна версия

3 910 8

Изоставен Passat получи нов живот след 8-годишен престой (ВИДЕО)

  • vw-
  • volkswagen-
  • passat

Колата успя да запали и да тръгне

Volkswagen Passat B4 е изключително популярен модел, както в цяла Европа, така и конкретно в България. Запазени и не толкова запазени екземпляри от модела могат да бъдат срещнати често по българските пътища, особено в комби вариант. Именно такъв е и екземплярът, който YouTube каналът Flexiny показва. Бялото комби не е мърдано от това място през последните осем години и това ясно си личи по спадналите гуми и мръсотията, която се е полепила по него.

Освен прах, някои места са покрити с ръжда, а част от панелите са здраво одрани и огънати, което вероятно е и причината колата да свърши на тази поляна. Въпреки това, хората зад канала се справят успешно със запалването на колата без особено много поправки, а всичко това е показано в малко над 20-минутно видео без нито една дума и с чистия механичен звук на инструментите и колата.

Под капака на този Passat работи познат 1.8-литров бензинов атмосферен двигател с 90 конски сили и 135 нютон метра въртящ момент. Колата е оборудвана с по-рядката автоматична трансмисия с четири предавки, която задвижва единствено предните колела. Това е четвъртото поколение на Passat, а до края на годината очакваме да видим деветата модификация на популярния модел, който вече ще се предлага единствено като комби и ще се произвежда на една поточна линия с Skoda Superb.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини