Отидете към основна версия

10 145 16

Плащат 50 евро на час, за да изгледате всички серии на „Бързи и яростни“, но със специална задача

  • бързи и яростни-
  • задача-
  • торето-
  • филм-
  • застраховка

Задачата е да преброите всички инциденти във филмите

Филмовата сага „Бързи и яростни“ е по екраните на кината от над 20 години и през това време продуцентите успяха да произведат над 20 часово забавление за автомобилни фенове. Освен забавление, частите на поредицата могат да донесат и солидна сума на един късметлия, който желае да изгледа всички части на поредицата и да разгледа всички сцени с инциденти във филма.

Задачата е поставена от рекламна компания в сферата на застраховките, която иска да изчисли колко точно ще бъде повишена вноската за застраховка, ако карате по начина по който се шофира във филма. За целта трябва да се водят подробни бележки за това какви са инцидентите, какви са колите, които се шофират и какви са щетите по тях и околните.

Въпреки, че филмите са с дължина от малко над 20 часа, то вероятно избраният за задачата ще си заработи повече, тъй като трябва да разгледа подробно сцените и случките във филма. От компанията добавят и около 100 евро дневно, за да покрият разходи за храна и други. Всеки желаещ може да кандидатства за позицията до 19 май, а победителят ще бъде избран на 26 май.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.

Свързани новини