Отидете към основна версия

3 455 12

Хванаха младоженец с близо 200км/ч, закъснявал за сватбата

  • сватба-
  • превишена скорост-
  • глоба-
  • bmw-
  • m4

Мъжът е спрян с шипове за гуми

Извиненията за превишена скорост са нещо, което полицаите чуват всеки ден и вероятно всеки един от тях може да направи колекция от нелепи и лъжливи такива. Преди няколко дни, обаче, патрул на полицията в Уилтшър чува доста интересно обяснение, което в крайна сметка се оказва вярно.

Млад мъж с BMW M4 е засечен на магистралата със скорост от 121 мили в час или около 193 километра в час. След кратко преследване с полицията и отказ на водача да спре, полицаите били принудени да прибегнат до по-сериозни мерки за спиране и използвали шипове с които да спукат гумите. В тази си конфигурация, BMW M4 се задвижва от 3.0-литров бензинов шестак в комбинация с механична или автоматична трансмисия и мощност от 431 конски сили.

Тази маневра се оказала полезна и бързащият шофьор отбил от пътя. В изявление в Twitter от полицията споделят, че мъжът е закъснявал за собствената си сватба и с това оправдал шофирането с високата скорост. Полицаите се шегуват, че обикновено булките са тези, които закъсняват. Предстои мъжът да бъде изправен пред съда, където да получи своята глоба, а сивата М4-ка е със свалени номера и конфискувана от властите.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини