Отидете към основна версия

3 971 4

Състезателни коли от WRC се движат по обществените пътища (ВИДЕО)

  • wrc-
  • състезателни коли-
  • хърватия-
  • обществени пътища

Пилотите използват стандартни маршрути, за да се придвижат между различните етапи

В края на април месец тази година се проведе поредният кръг от WRC в Хърватия, където жителите и гостите на Загреб можеше да се насладят на една приятна, но странна за някои гледка. Както и сами може да видите във видеото прикачено под статията, част от състезателните автомобили се движат по обществените пътища на страната, редом до други съвсем обикновени автомобили.

Това не е част от рекламна кампания или заснемането на специално видео, а всъщност е най-нормален момент за състезателите, които трябва да се придвижат от единия етап на ралито до другия. Кадрите показват компилация от тези моменти през последните три години и там можем да видим, че всъщност състезателите се движат изключително спокойно, без опасни маневри с изключение на един или два случая.

Кадрите показват и големите разлики между стандартните автомобили и състезателните такива, които освен на външен вид, всъщност се различават много и под ламарините, където се крие специално окачване и коренно различно задвижване от това на което повечето хора разчитат, дори и при подобни на пръв поглед коли.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.

Свързани новини