Отидете към основна версия

2 369 18

Cybertruck ще дебютира с по-малък пробег от очакваното

  • tesla-
  • cybertuck-
  • пикап-
  • производство

Вероятно настоящият модел ще изминава около 560 километра

Преди няколко дни ви разказахме за Tesla Cybertruck и закъснялото с близо две години влизане в серийно производство. Електрическият пикап вече започна да се сглобява във фабриката на компанията в Тексас, но все още от Tesla не са споделили характеристиките му по нито един параметър. Въпреки това, интернет пространството бързо се напълни със слухове, част от които твърдят, че Cybertruck всъщност ще дебютира с по-малък пробег от очакваното.

Според предходни твърдения, пикапът на компанията трябваше да изминава около 620 мили или почти 1000 километра. Всъщност това може и да не се окаже вярно или поне не към момента, тъй като по информация на Bearded Tesla, Cybertruck ще изминава около 350 мили или около 560 километра.

Ако слуховете се окажат верни, пробегът на пикапа ще бъде по-малък от този на Chevrolet Silverado EV, но ще бъде равен на този на Rivian R1T с два двигателя. Единствено Ford F-150 Lightning с максимален пробег от 515 к), когато е оборудван с пакета Extended-Range, ще бъде надминат от предполагаемия вариант на Cybertruck с пробег от 560 километра.

 

В момента сайтът на Tesla не предлага особена информация, но преди време американците рекламираха четири варианта на пикапа, съответно с един електромотор и 402 километра пробег, два електромотора и 483 километра пробег, три електромотора и 804 километра пробег и четири електромотора и 804 километра пробег.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини