Отидете към основна версия

2 103 6

BMW тества хибридното M5 Touring на Нюрбургринг

  • bmw-
  • m5-
  • нюрбургринг

BMW тества хибридното комби M5 Touring. Съдейки по новите снимки, направени на Нюрбургринг, много внимателна проверка показва, че този екземпляр на BMW е много по-близо до производство от предишните прототипи. На автомобила са монтирани различни задни светлини, различни са и марковите ауспухни накрайници на изпускателния тракт.

Според запознати, за да събере по-точна и обективна картина, баварският автопроизводител тества едновременно няколко "проби" от новото M5 на пистата. Съдейки по снимките, колата ще получи по-широки арки на калниците от своя предшественик. Виждаме, че колата е с гуми Michelin Pilot Sports, но за съжаление комбито се движи твърде бързо, за да се види конкретен размер.

Надписите "electified car" на вратите потвърждават, че това е хибриден практичен суперавтомобил. Неназовани източници в компанията по-рано намекнаха, че новият продукт може да получи plug-in хибриден силов тракт, заимстван от флагманския кросоувър XM.

Ако това се окаже вярно, то е възможно спортното превозно средство да получи 4.4-литров осемцилиндров битурбо бензинов двигател и електрически мотор, който най-вероятно ще бъде монтиран на задната ос. В мощния кросоувър XM силовият агрегат произвежда до 735 к.с.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини