Отидете към основна версия

4 587 16

Влогър подпали Ferrari-то си, за да събере гледания (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • f8 tributo-
  • whistlin diesel-
  • пожар

Колата е унищожена напълно

Млад влогър най-после изпълни желанието си и подпали своето Ferrari F8 Tributo, след близо 6 месечни опити. Каналът на WhistlinDiesel в YouTube, зад който стои 25-годишен младеж на име Коди Детуилър публикува видеото в което се вижда и как точно се случва инцидента. Всъщност инцидент е доста силно казано, тъй като целта на задачата е именно унищожаването на Ferrari-то, по един или друг начин.

След многобройни каскади с него, включващи каране по черни пътища, трева, държане на изключвател продължително време и дори блъскане в ограда, сега колата се запали на огромно поле с царевица в Тексас. Преди да се стигне до пожара, младежът прави няколко кръгчета в ожънатото поле, където всички въздуховоди на колата се запълват, а изсъхналите остатъци от царевицата достигат до горещия двигател.

Пожарът започва в областта на задната дясна гума и достига до двигателят. Въпреки „опитите“ на младежа и приятелите му да загасят пожара с кенче Red Bull, той продължава и буквално изгаря колата до неузнаваемост. Покрай нея изгаря и снимачният ван, който е наблизо. "Отидоха си половин милион долара", казва Детуилър. "Предполагам, че не трябва да карам в царевично поле."

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 19 гласа.

Свързани новини