Отидете към основна версия

3 244 6

Продава се странен Ford с шест колела

  • ford-
  • ecosport-
  • 6x6

Собственикът споделя, че колата е перфектна за реклама

Ford EcoSport беше най-малкият член на американската гама на Ford през целия си жизнен цикъл, но един собственик явно е искал да придаде на своя автомобил по-внушително присъствие на пътя. Малкият кросоувър е получи удължено купес добавянето на трети мост в една от най-неконвенционалните шестколесни конверсии, които съществуват.

Този Ford EcoSport с нестандартния двоен заден мост и двете допълнителни алуминиеви джанти отзад е публкуван в обявва във Facebook. Продавачът споделя, че по-дългата задна част е идеална за реклама, тъй като колата се отличава. Сумата срещу която собственикът е готов да се раздели със своето творение е малко над 15 хиляди евро.

Според обявата заводското оборудване включва кожени седалки, панорамен покрив и премиум аудиосистема, както и други удобства. За щастие кросоувърът се предлага и с камера за заден ход и сензори за паркиране, тъй като допълнителната дължина и по-широките мъртви зони биха затруднили паркирането за някои шофьори. Друго хубаво нещо е, че разтегнатият и вероятно по-тежък EcoSport е базиран на версията със задвижване на четирите колела, която е оборудвана с 2,0-литров четирицилиндров двигател със 166 к.с..

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини