Отидете към основна версия

9 042 13

Honda пуска евтини електрически кросоувъри с пробег от 500 км

  • honda-
  • електрически кросоувъри

Honda ще пусне нови достъпни електрически кросоувъри, които са обозначени с индексите e:NP2 и e:NS2, като това ще се случи още през тази 2024 година. По-рано бяха представени техните предсерийни версии, а сега снимки на серийните електрически автомобили се появиха на уебсайта Carscoops.

По същество електрическите автомобили Honda e:NP2 и e:NS2 са две версии на един и същи модел. И двата кросоувъра ще се произвеждат в Китай: e:NS2 ще се сглобява в завода Dongfeng-Honda, а e:NP2 - в завода GAC-Honda.

И двата кросоувъра имат фасетиран дизайн с висока линия на прозореца и големи ъгли на наклон в задната част на покрива. Двата нови електрически кросоувъра на Honda се различават по дизайна на предната част и светлините.

Размери на Honda e:NP2 и e:NS2:
дължина - 4 787 мм;
широчина - 1 840 мм;
височина - 1 570 мм;
междуосие - 2 735 мм.

Интериорът на Honda e:NS2 и e:NP2 не беше показан, но концепциите бяха оборудвани с тесен виртуален инструментален панел и голям сензорен екран. Разработчиците също така подчертават, че кросоувърите имат голям багажник.

Електрическите автомобили на Honda са оборудвани с двигател с мощност 204 конски сили и батерия с капацитет 68.8 kWh. Максималната скорост е ограничена до 160 км/ч, а пробегът ще бъде приблизително 500 км.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 26 гласа.

Свързани новини