Отидете към основна версия

1 202 6

VW пусна многоцветен ID.3, който се предлага само днес

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.3-
  • harlequin

Harlequin Edition напомня за своите предшественици

Volkswagen ID.3 получи цветна трансформация наречена ID.3 Harlequin Edition. Този уникален вариант на електрическия хечбек на Volkswagen може да се похвали с привличаща вниманието многоцветна боя, придружена от интригуващи технологии, които засилват визуалната му привлекателност.

ID.3 Harlequin Edition обаче няма да се продава публично, което разочарова тези, които търсят модерен вариант на оригиналното Polo Harlequin от средата на 90-те години. Подобно на Polo, ID.3 включва зелени, жълти, червени и сини панели, но също така разполага с електролуминесцентна боя, напомняща за концепцията ID.7, представена през 2023 г. Това позволява на панелите на ID.3 Harlequin да светят индивидуално в синхрон с аудиосистемата на автомобила, като пулсират в такт и се интегрират с новата функционалност ChatGPT на Volkswagen.

Volkswagen с чувство за хумор споменава, че "лимитираната серия ID.3 Harlequin е налична от 1 април", като приканва ентусиастите да разгледат дизайна в онлайн конфигуратора, използвайки кода JEST 1. Volkswagen има история на участие в първоаприлски шеги, по-специално с прекръстването на "Voltswagen" през 2021 г.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини