Отидете към основна версия

12 185 18

Най-евтината спортна кола или какво ще стане ако Dacia пусне Sandero RS (ВИДЕО)

  • dacia-
  • sandero-
  • rs

По-рано ви разказахме за Sandero RS , който беше пуснат на пазара в Бразилия под марката Renault. Принадлежеше към второто поколение на автомобила и имаше интересен атмосферен бензинов двигател с 2 литра обем и мощност от 150 конски сили.

Но ако искате да помечтаете, защо да не помислим за Dacia Sandero RS 2024, който е базиран на най-новата версия на автомобила? Предоставяме ви го, макар и само в дигитален формат, за да можете да си представите как би могла да изглежда най-евтината спортна кола на пазара.

Истината е, че развлечението е много атрактивно и превръща скромния румънски хечбек в автомобил, който би събрал очите на всеки ентусиаст. И не напразно, той включва множество специални елементи, които можете да видите във видеото, което ви показваме в края на статията.

Sandero RS 2024 се отличава с намален просвет и по-широка следа, интегрирана под леко по-големи калници. Мисля, че контрастиращите червени елементи са подходящи, както и спортните брони и красивите алуминиеви джанти с V-спици.

Спирачките са модернизирани, за да отговарят на характеристиките на автомобила. Отзад не пропускайте подчертания дифузьор заедно с двата овални ауспуха. Иначе колата ще продължи да използва практична каросерия с пет врати (каросерията с три врати е почти изчезнала) и следователно, подобно на конвенционалното Sandero, ще продължи да предлага много пространство отзад, както и капацитет на багажника от около 300 литра.

А кой двигател би подхождал на тази достъпна спортна кола? Бихме се задоволили с бензинов двигател с турбокомпресор 158 коня 1.3 TCe, който с лека хибридизация идва с ръчна скоростна кутия, което е още по-добро, но седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител, произведена от Renault , също няма да е безполезна.

И ако сложим черешката на тортата на хипотетична цена от €20 000, не може да има по-добър край. Накратко, както винаги казваме, Dacia има огромен потенциал за растеж, с повече страстни SUV-та или нишови автомобили. Въпросът е просто мениджърите да не поемат твърде много рискове...

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.

Свързани новини