Отидете към основна версия

16 133 31

Запознайте се с новата Dacia Bigster

  • dacia-
  • bigster

Румънците от Dacia представиха новия Bigster. Този съвсем нов модел, ще бъде показан пред публика в началото на другата седмица, на изложението в Париж, откъздето наш екип ще ви направи съпричастни с всичко най-интересно. Изпреварвайки публичната премиера обаче, румънците пуснаха снимки на най-новия си модел.

Автомобилът се характеризира с повече стил, с дизайн, който осигурява най-същественото, здрав и просторен, с редица допълнителни характеристики за най-взискателните клиенти, включително двуцветно решение за каросерията и 19-цоломи джанти.

Колата впечатлява и с повече технологии, с електрифицирани силови агрегати, с 10.1-инчов централен сензорен екран, с дигитален инструментален панел и с електрическа врата на багажника.

В салона има много протранство, забележителна опора на седалките, оптимизирана шумоизолация, двузонов климатик със задни вентилационни отвори, отварящ се панорамен покрив, седалка на водача с електрическо регулиране, както и мултимедийна система с шест високоговорителя и Arkamys 3D Sound. Да не забравяме интелигентната система YouClip, която румънците лансират и с другите си нови модели.

И това не е всичко. Bigster разполага с повече товароносимост, с просторен багажник, модулни покривни релси и задна седалка, делима в съотношение 40/20/40 за превозване на дълги предмети с четирима пътници в автомобила.

Специалистите от Dacia обещават и истинска офроуд проходимост и 4х4 задвижване за най-взискателните клиенти. С новия Bigster, Dacia остава вярна на своите ценности, като предоставя най-доброто съотношение качество-цена в C-SUV сегмента. Повече подробности очаквайте в началото на следващата седмица, директно от Париж.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.

Свързани новини