Отидете към основна версия

4 968 14

Запознаваме ви отблизо с новата Dacia Bigster (ВИДЕО)

  • dacia-
  • bigster-
  • duster

Париж, Франция. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Само няколко дни след премиерата на новата най-голяма Dacia, румънците показаха Bigster на автосалона в Париж, където екип на mobile.bg бе един от първите, които се запознаха с колата.Дължината на Bigster е 4,57 м, широчината - 1,81 м, а височината - 1,71 м, което го прави с около 230 мм по-дълъг от Duster, въпреки че има същата широчина.

Dacia Bigster е по-голяма и по-луксозна версия на Duster. Той предлага по-просторен интериор с повече място за краката на пътниците на втория ред и по-голямо товарно пространство. Bigster се отличава и с преработена предна броня, удължено междуосие и по-дълъг заден надвес.

Отвътре Bigster споделя същото арматурно табло като Duster, но се предлага с повече функции за безопасност. 10,1-инчовият дисплей на инфоразвлекателната система е стандартен за всички модификации, докато цифровото арматурно табло се предлага в 7-инчов и 10-инчов вариант.

Bigster предлага и редица други подобрения, включително акустично предно стъкло, по-дебели стъкла, по-добра звукоизолация на двигателя, нов мокет, чувствителни на допир плафони, лумбална настройка на пътника и двузонов климатик със задни вентилационни отвори.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини