Отидете към основна версия

1 272 7

Пикапът на Mazda прие новото „лице“ на марката

  • mazda-
  • bt-50-
  • пикап

Голяма емблема и разпознаваеми светлини дебютират в обновения пикап

Mazda BT-50 получи значителна актуализация, която включва освежен външен дизайн, усъвършенствани технологии и подобрени функции за безопасност.

Екстериорът на BT-50 вече включва дизайнерския език Kodo на Mazda, с нова радиаторна решетка, преработена броня и LED фарове. Задната част се отличава с преработена задна врата и LED светлини. Автомобилът се предлага в три нови цвята: Red Earth Metallic, Geode White Pearl и Sailing Blue Metallic.

Интериорът на BT-50 е модернизиран с нова 9-инчова информационно-развлекателна система, физически бутони за регулиране на звука и настройките, както и по-голям 7,0-инчов екран на арматурното табло. Android Auto вече се активира безжично, а за свързаност са налични USB-C портове.

BT-50 предлага редица функции за безопасност, включително адаптивен круиз контрол, разпознаване на пътни знаци и подобрена технология за автоматично аварийно спиране и поддържане на лентата.

Под капака BT-50 продължава да се задвижва от 1,9-литров турбодизелов двигател със 150 к.с. или от 3,0-литров турбодизелов двигател със 190 к.с.. И двата двигателя се предлагат с шестстепенна механична или шестстепенна автоматична трансмисия и могат да бъдат конфигурирани със задвижване на задните или на четирите колела.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини